Nie zamieściłem tego na żadnym serwerze, z uwagi na dyskysyjną legalność takiego działania. Zainteresowanym mogę przesłać mailem lub przez skype.
Nie zamieściłem tego na żadnym serwerze, z uwagi na dyskysyjną legalność takiego działania. Zainteresowanym mogę przesłać mailem lub przez skype.
C-F-K - forever
Dla zainteresowanych instrukcją 5D:
Z powodu urlopu, a potem przeprowadzki na nowy adres, począwszy od 3 lipca, aż do bliżej nieustalonego dnia sierpnia (nie wiem kiedy będę miał podłączony internet) jestem off-line i nie będę miał możliwości wysyłki pdf'a.
Po powrocie skontaktuję się z zainteresowanymi.
C-F-K - forever
Jak ktos chce to moge podeslac (44MB). Prosby na priva.
5D
Jabyłbym zainteresowany nawet takim plikem nie mogę sobie poradzić w kilku tematach. Mój kontkt to plasticon1@vp.pl. Proszę o pomoc
Witam
Mialbym prosbe o instrukcje (44MB) - jakby ktos mial pod reka i chwile wolnego lacza to o przeslanie na nelreth@gmail.com
Z gory dzieki
Pozdrawiam
bardzo prosze o podeslanie, bo mam tylko EN. marek.maslyka@gmail.com
z góry dziękuje.
Jak ktos chce to nadal wysylam, oczywiscie po prosbie na Priva. PDF ma 44MB.
Zaznaczam, ze wysylam raz, gora dwa razy w tygodniu, jak sie zbierze pare odob. Poniewaz aktualnie mam strasznie wolny necik...
5D
o to ja się zgłaszam i poproszę na email bo mam tylko po szwabsku![]()
Witam serdecznie - czy moglbym prosic o pomoc- juz dluzszy czas pobuje znalezc instrucke w obslugi w pdf-ie i niestety bez rezulatatu - czy moglbym prosic kogos o podeslanie linka gdzie moglbym cos takiego zassac?
Pozdrawiam i z gory dziekuje