Polecam także http://www.gracjanroztocki.republika.pl 8)
Pozostała twórczość pana Gracjana jest równie powalająca co fotografia![]()
Polecam także http://www.gracjanroztocki.republika.pl 8)
Pozostała twórczość pana Gracjana jest równie powalająca co fotografia![]()
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
powinien zrobić sobie profil na myspace... albo jeszcze lepiej wybrać woje najlepsze dzieła i zrobić prezentację na youtube...
nie wiem czy śmiać się czy płakać. To jest żałosne.
zastanawiam się po jakim czasie wyczerpią mu się ograniczenia republiki...
Pozdr.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
No fajnie, ale....
....proponuje "to" przerzucić do HydePark... jednak ten dział poświęcony jest fotografii, a nie.... temu... czemuś.... Proszę admina.
Ja też jestem za pozostawieniem tutaj ;-) Ten artysta i jego galeria zmieniła moje spojrzenie na fotografię jako taką. Dzis jest przełomowy dzień w moim jakże dotychczas błędnym postrzeganiu świata. On otworzył mi oczy![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Przez długi czas, moim fotograficznym "Guru" był Juza, ale gdy zobaczy prace Gracjana, zrozumiałem że Juza, jest przy Gracjanie tylko "zwykłym pstrykaczem", robiącym beznadziejne zdjęcia".![]()
ma chlopka styl , to geniusz naszych czasow , my nie rozumiemy jego tforczosci docenia to przyszle pokolenia , podobnie jak panie Ela z krakowa takze artystka nierozumiana przez wspolczesnych![]()
Ok, widze, ze Mistrz Gracjan znalazł odbiorców Swojej "tfurczości"![]()
Ale boje sie, ze stwarzamy precedens i zacznie sie tu pojawiać masa "takich" mistrzów.
Upieram sie za przeniesieniem do... rozrywka, czy coś takiego...
Zdjęciom to nie ujmie, a miejsce może okazać się nawet bardziej godne tych... jezus.. .no... tych... "fotografii" (wymówić nie idzie) ..![]()
Tak, i będzie potem jak z wątkiem o ślubnych foto-kiczach - strona zniknie :-)