Ale to nie ja apelowałem.
Ale to nie ja apelowałem.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie do końca rozumiem, mam spuścić z tonu tylko dla tego że przyznałem rację koledze który się nie specjalnie popisał? Nie jestem jakimś specjalnym homofilem, ale na prawdę tylko ja uważam że zwroty o "nie tolerowaniu pedalskości" nie są nawet na poziomie podłogi?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
wypowiedzi kolegi sa jego prywatna opinia z ktora mozna sie zgodzic lub nie a Ty robisz juz personalne wycieczki..
Moja wypowiedź jest również moją prywatną opinią z którą można się zgodzić lub nie, toleruję, acz nie lubię buractwa. BTW, miałeś logikę w szkole?
jesli nie widzisz roznicy to moze rzeczywiscie nie ma o czym rozmawiac.. idz i dalej rzucaj na prawo i lewo "burakami"
milego..
Gracjan Roztocki bardziej potrzebyje pomocy specjalisty niz szumu w internecie - to raz
dwa - zdjecia jak i cala strona www nie powala.
trzy zastanawiam sie na ile w taki kosmicznych przypadkach,
to my nabijamy sie z nich ogladajac ich w necie a na ile to wlasnie oni nabijaja sie z nas widzac ciagle wzrastajaca ilosc wejsc na ich strone???
On jest chorym, niepelnosprawnym czlowiekiem. Tyle. Widzialem juz takich - 40latek z zachowaniem jak 5latek. Nie wiem jak ta niepelnosprawnosc sie nazywa.. A medialnosc? Pewnie rodzinka chce na tym zarobic...
Ostatnio edytowane przez siudym ; 02-08-2009 o 11:05
Nie czytałem wpisów tutaj, bo średnio mnie interesuje cały ten gracjan (choc widzialem jego strone z 2 lata temu i wiem o co chodzi). tak naprawde to dla mnie ten koles jest po prostu kopia oryginalu czyli emil stringa. wpiszcie sobie sobie w google to zobaczycie o co chodzi.