ja np jestem nietolerancyjnym burakiemhomofobem, nie toleruje pedalskosci
i jestem z tego dumny....
ja np jestem nietolerancyjnym burakiemhomofobem, nie toleruje pedalskosci
i jestem z tego dumny....
To miło że podzieliłeś się z nami tą światłą myślą, faktycznie, jesteś burakiem.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Panowie, idźcie sobie porzucać kamieniami na paradę, tutaj trzeba trzymać jakiś poziom.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
A jaki poziom jest w nabijaniu się z prawdopodobnie lekko niedorozwiniętego kolesia?
Ostatnio edytowane przez pank ; 29-07-2009 o 12:12
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nic, ale ma wiele wspólnego z apelem o trzymanie poziomu.
Ale to nie ja apelowałem.
Nie do końca rozumiem, mam spuścić z tonu tylko dla tego że przyznałem rację koledze który się nie specjalnie popisał? Nie jestem jakimś specjalnym homofilem, ale na prawdę tylko ja uważam że zwroty o "nie tolerowaniu pedalskości" nie są nawet na poziomie podłogi?