Strona 12 z 15 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 146

Wątek: [Gracjan Roztocki] Autorska Galeria Fotografa Amatora ;)

Awatar Lax
    Miasto
    Żory/Zagrabialnica

Domyślnie

o Boże ! co to ma być ! "rypson" trafnie to określił , tego Gracjana , szkoda goscia - media go nakrecaja a "ON" czuje sie potrzebny , porażka. Oby nie urusł do rangi gwiazdy show biznesu

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lax Zobacz posta
    o Boże ! co to ma być ! "rypson" trafnie to określił , tego Gracjana , szkoda goscia - go nakrecaja a "ON" czuje sie potrzebny , porażka. Oby nie urósł do rangi gwiazdy show
    Niestety, poziom spada i co gorsza komuś musi się to podobać, skoro pokazują ich w TV.
    http://www.plotek.pl/plotek/1,78646,...RUTOWICZ_.html
    Canon 50D + dodatki

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

brak telewizji - brak problemów

Coś już napisał Awatar giltoniel
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

również dziwi mnie zjawisko promowania tego człowieka. Za zdrowego - jak przedmówca - również bym go nie uznał. Ale mnie nie bawił też hit zeszłego roku (albo 2 - nie pamiętam) - Jozin z Bazin. Jak chce się pośmiać włączam sobie Monty Pythona, lub Bareję. Przychylam się do opinii, że wskrzeszanie tego wątku jest bezcelowe.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rypson Zobacz posta
    Dla mnie ten Gracjan to uposledzony czlwiek... a media rozdmuchuja jego wizerunek czasami co jeszcze gorzej wplywa na jego psychike i coraz to wieksze popadanie w odchlan uposledzenia...
    Jakie media? o rozdmuchaniu czegoś przez media mozna powiedzieć w przypadku zaproszenia tego człowieka do TV na program (w zasadzie kilka ich było), reklamy MM, oraz wywiadu do radia. Jest to praktycznie kwestia drugorzędna biorąc pod uwagę, że swoja popularnośc zawdzięcza internetowi. Tam z kolei ja zdobyl dzięki ludiziom, którzy go ogladali, słuchali, promowiali, zapisywali sie w księgach gości (nie wiem czy dla jaj, czy na serio). Prawdą jest, że rozdmuchali to ludzie, którzy mają poziom humoru zbliżony do jego poziomu zachowania. Gdyby tego czynnika nie było, ten gość nie miałby prawa dostać się w ten sposób do telewizji i wygłaszać swoich pogladów o świecie, niestety takie mamy teraz mass media i taki poziom społeczenstwa. Przykre, ale prawdziwe.

Pozdrawiam
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    brak - brak problemów
    To jeszcze musiałbym miejsce zamieszkania zmienić, bo można na ulicy czy sklepie go spotkać.
    Spacery nad Wisłą w Tyńcu już wykreśliłem z planu letnich dni
    Canon 50D + dodatki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yoshitaka Zobacz posta
    Spacery nad Wisłą w Tyńcu już wykreśliłem z planu letnich dni
    Czyżbyś go spotkał ,opalającego się z gołym tyłkiem?
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Domyślnie

A czymże on się różni od innych typów zaludniających TV oraz strony WWW na całym świecie? Gwiazdy znane z tego że są znane... Dokładnie ten sam poziom! Do tego jest oryginalny - ma swój styl. Pokażcie mi jeszcze kogoś, kto z taką - nomen omen - gracją nosi szorty i ! Że o stringach nie wspomnę... Czy bylibyście w stanie napisać GŁUPSZĄ piosenkę niż te jego? Watpie. Z tym się trzeba urodzić. A że jest to megabełkot i autor jest - jakby to rzec - inteligentny inaczej? No i OK - materiał na polityka! Zwróćcie uwagę że Gracjan to bohater ludowy cyberery - sam się wypromował... Innym beztalenciom koszty promocji pochłaniają miliony a tu proszę: self made man! Ja tam, gdybym miał stację TV, to już bym miał Gracjana na liście płac, do prowadzenia jakiegoś talk-show o tematyce (do wyboru) muzycznej, popkulturowej czy dla homoseksualistów. Oglądalność (ten Złoty Cielec medialnych bossów) byłaby w okolicach stratosfery, bo każdy ( czy przyjaciel, czy wróg) miałby za punkt honoru oglądać co też ten Gracjan dziś powiedział i jak jest ubrany. Po miesiącu gościu byłby już supergwiazdą i stanowił temat rodzinnych kłótni i rozmów w pracy. Koło kogoś tak kontrowersyjnego nie da się przejść po prostu obojętnie. Gracjan to potencjalna medialna bomba atomowa. Ciekawe kto pierwszy to dostrzeże. A że poziom poniżej dna i wszystko to nic nie warte? Kogo to obchodzi??? Taka jest cywilizacja. Żyjemy w epoce Polsatu i tabloidów... Pamiętam, gdy Polszmat zaczął nadawać - nie wierzyłem że ktoś może poświęcać swój czas na oglądanie tego czegoś. A dzisiaj... Czy to media dostosowały się do ludzi czy ludzie do mediów, jak uważacie?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Dla kontrastu - człowiek PRAWDZIWIE utalentowany... słyszeliście o nim kiedyś?
    Nie mylić z BRIANEM Adamsem...
    http://www.youtube.com/watch?v=99sjZ...eature=related
    Ostatnio edytowane przez il Dottore ; 10-07-2009 o 22:17 Powód: Automerged Doublepost
    Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
    3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE

Domyślnie

il Dottore, cięszę się, że się dobrze bawisz(:-)) ale trochę przesadzasz..

Cytat Zamieszczone przez il Dottore Zobacz posta
    A czymże on się różni od innych typów zaludniających TV oraz strony WWW na całym świecie?
    choćby tym, że stał się osobą medialną nieświadomie, przez przypadek. Zwykle te osoby które na ogól oglądasz w TV miały za cel być rozpoznawalne wśród tłumów, on się taki stał bo osiągnął rozgłos w internecie. Po wywiadach widać jego.. no jakby to.. "skromność"

Gwiazdy znane z tego że są znane...
    Jak narazie to tylko Frytka..;-)

nosi szorty i ! Że o stringach nie wspomnę... :grin:
    ..i różowych podkolanówkach w prążki..

Czy bylibyście w stanie napisać GŁUPSZĄ piosenkę niż te jego? Watpie.
    A o parabolach nie słyszałeś?

Zastanawia mnie tylko fakt skąd on bierze inspirację do swojej twórczości? Kimże trzeba być, żeby 100% fotografii i obrazów przedstawiało jego samego, przy czym część w stroju Adama, które to obrazy dumnie nazywa "aktami"? Ile trzeba godzin wysiedzieć w wygłuszonym pomieszczeniu z audiofilskim hi-endowym sprzęcie audio słuchając klasyki, żeby móc stworzyć takie piosenki jak on? bez żadnych podstaw teorii i praktyki w 4 dziedzinach sztuki facet zabłysnął!

Taka jest cywilizacja. Żyjemy w epoce Polsatu i tabloidów...
    ..i to jest właśnie przykre..:wink:

Pozdrawiam

Domyślnie

Nie tylko. Masz jeszcze np. Jolę Rutowicz... One dwie to sam szczyt tego zjawiska. Ale są przecież i tabuny innych tzw. aktorów, showmanów, tancerzy, stylistów(!!! to jest też fajne ekstremum, wiesz kogo mam na myśli) i Bóg wie jeszcze kogo... W PL to może nie jest jeszcze tak bardzo widoczne ale na Wyspach ludzie maja autentycznego kręćka na punkcie tzw. celebrities i jakiś tam pryszcz na 4 literach Paris Hilton potrafi zająć 2 strony w gazecie typu "Sun".
    To ja się pytam: gdzie są dziś prawdziwi artyści? Dlaczego promuje się kompletne beztalencia? Kto w Polsce (oprócz Kazika) może żyć ze sztuki jednocześnie kompletnie lejąc na showbiznes? Jakoś w Irlandii utalentowani młodzi ludzie zawsze wypływają... i spokojnie żyją z uprawiania (czasem niełatwej w odbiorze) sztuki. Czemu u nas aby "się wypromować" trzeba koniecznie nosić pedalski kapelusik, albo świecić gołą dupą albo tarzać się w błocie z Pudzianem albo dźwigać jakiegoś p***go różowego konia???
    Czemu ludzie NORMALNI pokroju Ryana Adamsa (on akurat jest z USA) nie mogą zrobić kariery? Bo ludzie WOLĄ beztalencia i imbecylów??? K*** czas umierać...
    Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
    3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE

Strona 12 z 15 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów