Strona 14 z 15 PierwszyPierwszy ... 412131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 146

Wątek: [Gracjan Roztocki] Autorska Galeria Fotografa Amatora ;)

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ale to nie ja apelowałem.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Ale to nie ja apelowałem.
    ale tyczylo sie to Ciebie wiec moglbys troche spuscic z tonu

Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie do końca rozumiem, mam spuścić z tonu tylko dla tego że przyznałem rację koledze który się nie specjalnie popisał? Nie jestem jakimś specjalnym homofilem, ale na prawdę tylko ja uważam że zwroty o "nie tolerowaniu pedalskości" nie są nawet na poziomie podłogi?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

wypowiedzi kolegi sa jego prywatna opinia z ktora mozna sie zgodzic lub nie a Ty robisz juz personalne wycieczki..

Miasto
    wawa

Domyślnie

Moja wypowiedź jest również moją prywatną opinią z którą można się zgodzić lub nie, toleruję, acz nie lubię buractwa. BTW, miałeś logikę w szkole?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

jesli nie widzisz roznicy to moze rzeczywiscie nie ma o czym rozmawiac.. idz i dalej rzucaj na prawo i lewo "burakami"

milego..

Zablokowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Gracjan Roztocki bardziej potrzebyje pomocy specjalisty niz szumu w internecie - to raz
    dwa - zdjecia jak i cala strona www nie powala.
    trzy zastanawiam sie na ile w taki kosmicznych przypadkach,
    to my nabijamy sie z nich ogladajac ich w necie a na ile to wlasnie oni nabijaja sie z nas widzac ciagle wzrastajaca ilosc wejsc na ich strone???

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sadi31 Zobacz posta
    a na ile to wlasnie oni nabijaja sie z nas widzac ciagle wzrastajaca ilosc wejsc na ich strone???
    i wzrastającą liczbę komentarzy dotyczących "artysty" zamiast litościwej ciszy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

On jest chorym, niepelnosprawnym czlowiekiem. Tyle. Widzialem juz takich - 40latek z zachowaniem jak 5latek. Nie wiem jak ta niepelnosprawnosc sie nazywa.. A medialnosc? Pewnie rodzinka chce na tym zarobic...
    Ostatnio edytowane przez siudym ; 02-08-2009 o 11:05

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Nie czytałem wpisów tutaj, bo średnio mnie interesuje cały ten gracjan (choc widzialem jego strone z 2 lata temu i wiem o co chodzi). tak naprawde to dla mnie ten koles jest po prostu kopia oryginalu czyli emil stringa. wpiszcie sobie sobie w google to zobaczycie o co chodzi.

Strona 14 z 15 PierwszyPierwszy ... 412131415 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów