Strona 13 z 15 PierwszyPierwszy ... 31112131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 146

Wątek: [Gracjan Roztocki] Autorska Galeria Fotografa Amatora ;)

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez il Dottore Zobacz posta
    Nie tylko. Masz jeszcze np. Jolę Rutowicz... One dwie to sam szczyt tego zjawiska.
    Faktycznie, ona też. Przy czym nie można do końca mówić o tym samym zjawisku (jeśli nadal porównujemy ją do Gracjana), bo wiedziała kim będzie, miała taki cel i dlatego znalazła się w big brotherze. Inną sprawą jest pewny fakt, że do programu też zapraszają ludzi z pewną osobowością narzucając jakieś kryteria, dzięki czemu własnie Jola się tam znalazła. Znów wina jest gdzieś po środku. Porównując jednak do Frytki, owszem to samo, przy czym ta ostatnia wydaje się bardziej (niewiele ale jednak) rozgarnięta:wink:

Ale są przecież i tabuny innych tzw. aktorów, showmanów, tancerzy, stylistów(!!! to jest też fajne ekstremum, wiesz kogo mam na myśli)
    Owszem, znam paru którzy podpadają w tę formę, jednak nie wiem o kim konkretnym w tym wypadku mówisz:wink:

W PL to może nie jest jeszcze tak bardzo widoczne ale na Wyspach ludzie maja autentycznego kręćka na punkcie tzw. celebrities i jakiś tam pryszcz na 4 literach Paris Hilton potrafi zająć 2 strony w gazecie typu "Sun".
    hmm.. jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę.. wydaje mi się, że jest tak dlatego, że w Polsce to wszystko dzieje się na mniejszą skalę, nie ma aż takiego zróżnicowania klas społecznych i gra się toczy o mniejsze pieniądze.. Wyobraź sobie jaką Hilton ma fortunę.. (no w zasadzie nie ma, bo dziadek jej wypisał z testamentu), ale biorąc pod uwagę jaka jest bogata, to ile jest wart ten pryszcz.. przecież to urasta do rangi świętego graala.. w Polsce tak nie ma i trzeba się postarać, albo wywołać sensację, nasłać zawodowego boksera na gościa, żeby mu obił twarz, żeby napisali o nim/o Tobie w plotkarskim portalu..

Czemu ludzie NORMALNI pokroju Ryana Adamsa (on akurat jest z USA) nie mogą zrobić kariery? Bo ludzie WOLĄ beztalencia i imbecylów???
    Niezupełnie.. bo ludzie chcą rozrywki.. rozrywki w pełnym tego słowa znaczeniu, bez zbędnych podtekstów, kontekstów, point, czy morałów. Wydaje się bez sensu, bo przecież rozrywka z kulturą się nawzajem wykluczają, a jednak można to zjawisko dzisiaj zaobserwować.. Daleko nie trzeba szukać, bo można wziąć za przykład kabarety. Rozrzut mamy tutaj ogromny, od Monologów młodego Stuhra, aż do postaci Gabrysi z.. paranienormalnych(?). Tutaj wypromować się mogą wszyscy, bo widownia pochodzi z różnych pokoleń i skecze mogą trafić w różne gusta, ale widać pewną dendencję, że im młodsze pokolenie, tym ten poziom jest niższy..

Pozdrawiam
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Bywalec Awatar delaa
    Miasto
    EPPO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez il Dottore Zobacz posta
    Czemu u nas aby "się wypromować" trzeba koniecznie nosić pedalski kapelusik, albo świecić gołą dupą albo tarzać się w błocie z Pudzianem albo dźwigać jakiegoś p***go różowego konia???
    Czemu ludzie NORMALNI pokroju Ryana Adamsa (on akurat jest z USA) nie mogą zrobić kariery? Bo ludzie WOLĄ beztalencia i imbecylów??? K*** czas umierać...
    Bo pedalskość i różowość konia jest w tym kraju na tzw. topie - jeśli nie lubisz/akceptujesz "pedalskości" i różowości - jesteś nietolerancyjnym burakiem - Jasne ???
    KIEV 60 NIKON N80 CANON 40D i szkieł kilka dobrych do zdjęć wilka...
    No Art Just FUN ! http://www.delaa.pl

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

ogladajac strone tego calego gracjana, mozna odniesc wrazenie ze mimo wszystko jest to gosc ktory ma albo klepki nie po kolei w glowie albo naprawde jest takim artysta ze olewa cale swoje zycie i robi "sztuke" ze swojej osoby. Sadzac po tych jego pozach gdzie w przykrótkawych spodenkach, koszulce pilkarskiej i trampkach no ewidentnie proboje zrobic z siebie malego 8 latka.

Dziwne to, dziwna ta jego "sztuka", moje zdanie jest jest ma koles nie po kolei
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Domyślnie

ja np jestem nietolerancyjnym burakiem homofobem, nie toleruje pedalskosci i jestem z tego dumny....

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

To miło że podzieliłeś się z nami tą światłą myślą, faktycznie, jesteś burakiem.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Panowie, idźcie sobie porzucać kamieniami na paradę, tutaj trzeba trzymać jakiś poziom.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Miasto
    wawa

Domyślnie

A jaki poziom jest w nabijaniu się z prawdopodobnie lekko niedorozwiniętego kolesia?
    Ostatnio edytowane przez pank ; 29-07-2009 o 12:12
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    A jaki poziom jest w nabijaniu się z prawdopodobnie lekko niedorozwiniętego kolesia?
    a co ma z nim wspolnego wypowiedz rypsona na ktora tak ostro zareagowales

Miasto
    wawa

Domyślnie

Nic, ale ma wiele wspólnego z apelem o trzymanie poziomu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Nic, ale ma wiele wspólnego z apelem o trzymanie poziomu.
    wiec prosze - zacznij od siebie..

Strona 13 z 15 PierwszyPierwszy ... 31112131415 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów