Pokaż wyniki od 1 do 10 z 146

Wątek: [Gracjan Roztocki] Autorska Galeria Fotografa Amatora ;)

Mieszany widok

Domyślnie

Dla mnie ten Gracjan to uposledzony czlwiek... a media rozdmuchuja jego wizerunek czasami co jeszcze gorzej wplywa na jego psychike i coraz to wieksze popadanie w odchlan uposledzenia... takich ludzi powinno sie leczyc a nie pokazywac publicznie... on sie nie wyglupia, on nie robi sobie jaj, on nie udaje... on taki jest i dzieki mediom mysli ze to jest ok i nie ma w tym nic dziwnego... i to jest w tym wszystkim najgorsze ze on poprostu taki jest.... tragedia...

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rypson Zobacz posta
    Dla mnie ten Gracjan to uposledzony czlwiek... a media rozdmuchuja jego wizerunek czasami co jeszcze gorzej wplywa na jego psychike i coraz to wieksze popadanie w odchlan uposledzenia...
    Jakie media? o rozdmuchaniu czegoś przez media mozna powiedzieć w przypadku zaproszenia tego człowieka do TV na program (w zasadzie kilka ich było), reklamy MM, oraz wywiadu do radia. Jest to praktycznie kwestia drugorzędna biorąc pod uwagę, że swoja popularnośc zawdzięcza internetowi. Tam z kolei ja zdobyl dzięki ludiziom, którzy go ogladali, słuchali, promowiali, zapisywali sie w księgach gości (nie wiem czy dla jaj, czy na serio). Prawdą jest, że rozdmuchali to ludzie, którzy mają poziom humoru zbliżony do jego poziomu zachowania. Gdyby tego czynnika nie było, ten gość nie miałby prawa dostać się w ten sposób do telewizji i wygłaszać swoich pogladów o świecie, niestety takie mamy teraz mass media i taki poziom społeczenstwa. Przykre, ale prawdziwe.

Pozdrawiam
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Uprawnienia umieszczania postów