Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Jak to Nikoniarze matryce czyszcza :D

Domyślnie

Ale się uśmialem

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Mnie sie podoba idea wydlubania pol aparatu do wyczyszczenia skoro calosc jest jednak dostepna z przodu i mozna to zrobic "normalnie" Jest to ciekawy pomysl.

Coby nie bylo...
    Ja "fotograficznie" wpadlem na pomysl czyszczenia matowki "przez wyciagniecie"... Tyle ze ja mialem syfa "nieusuwalnego" juz "nie po tej stronie"... wyszlo ze mi sie syf powielil po obu, chociaz mniejszy byl Rozebrany kit akurat dziala nadal i czysty Grip zyje... czeka na kolejna operacje... Nastepne bedzie czyszczenie piecdziesiatki... Ta juz ma syfy trojwymiarowo na kazdej mozliwej powierzchni w srodku.

Mam pare takich "wypadkow" na koncie w sumie jak ten Sporo ciekawych sukcesow... Ale jak ktos mowi... Biorac sie za sprzet raczej skomplikowany i raczej drogi to lepiej miec na uwadze ze po poskladaniu moze juz nie dzialac. Po ktoryms wypadku z kolei juz sie czlowiek przestaje przejmowac...

A opinie? Dokladnie takie jak tutaj. Jedni podziwiaja za odwage... Inni potrafia wytykac od debili... A ja wiem swoje Sporo sie mozna nauczyc i dzieki wlasnie takim odwaznym czasami mozna sie nieco wiecej dowiedziec o sprzecie.
    Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 26-04-2005 o 01:51
    ...

Domyślnie

gregg to taki dwulicowy troszku jest
    napisal: "Widzisz już jakiś cieć się nabija z Ciebie na forum Canona... "
    body: 94kg,190cm|szkiełka: w lodowce jakies 0,5 i dwa piwka
    digart|wikaad

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów