Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: maxcell czy mexcell?

Coś już napisał Awatar nero30
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

ok, kupię albo hama-ę albo sanyo, dzięki za radę wszystkim

canon A-1; FD 50 1,8; canon 5d mk2, minolta 505 si super; EF 24-105; EF 85 1,8; 70-200; 580ex

Uzależniony

Domyślnie

Pisze niektóry kolega, że ma noname'owe, tanie i działają (długo). Takie doniesienia się uporczywie powtarzają w róznych wątkach. Może jednak coś z tego wynika?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rolaj Zobacz posta
    Pisze niektóry kolega, że ma noname'owe, tanie i działają (długo). Takie doniesienia się uporczywie powtarzają w róznych wątkach. Może jednak coś z tego wynika?
    według mnie coś z tego wynika.
    1. Może ktoś ściemniać, wstyd przed przyznaniem się do błędnego zakupu etc? Może chce 'władować na minę'? Może sam sprzedaje je na allegro?

2(bardziej racjonalne). Cały ten sprzęt robiony przez niewolników za grosze ma bardzo słabą kontrolę jakości, raz na jakiś czas może się coś lepszego pojawić... towar zróżnicowany gatunkowo. Pewnie i tak naklejki z nazwą firmy są nabijane przez jakąś firmę w europie... a całość idzie jedną serią.

Teraz moje pytanie. Nie pamiętam aby ktoś narzekał na akumulatorki/baterie renomowanych firm takich jak canon, hama, hahnel.

Może jednak coś z tego wynika?
    Pozdrawiam
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Ja przepraszam za pierwszy post, zamieszalem sie kompletnie i myslalem ze chodzi o zamiennik akumulatorka do aparatu, akurat te maxcella sa bdb. Jesli chodzi o AA to tylko sanyo albo energizer, przynajmniej wg wskazan bp-900

Ehh wychodzi pisanie postow o 2 w nocy:/

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów