Mam taki problem. Tuz przed wyjsciem Canona 350D zakupilem Panasonica FZ 20. Jest to bardzo dobry aparat, ale jak wiadomo lustrzanka zawsze jest lepsza. Puki nie pojawil sie 350D nie mialem dobrej alternatywy (300D nie chcialem, 20D byl poza moimi mozliwosciami finansowymi). Teraz jednak sprawa sie zmienila. Zastanawiam sie czy oplaca mi sie teraz sprzedac Panasonica i dolozyc do 350D tak aby za bardzo na Panasonicu nie stracic...? Aparat byl zakupiony 30.01.2005. Jest w stanie absolutnie idealnym! Caly czas mialem zalozony na obiektywie filtr UV tak, ze nawet jeden pylek nie mial okazji na obiektywie usiasc. Ani jednego zadrapania na body. Aparat zrobil cos ok 1000 zdjec. Mam do niego jeszcze karte SD 1 GB San Disk Ultra II. Czy bardzo bede stratny jak sprzedam taki zestaw? Czy oplaca sie robic to wlasnie teraz? Czy ktos ma moze doswiadczenie czy u Pana Grosmana (gdyz tam zakupilem panasonica) istaniala by mozliwosci wytmiany aparatu (oczywiscie liczac po nizszej cenie Panasonica, pytanie jakiej?). Wszystkie uwagi mile widziane... mazy mi sie lustrzanka
Dodam, ze 350D chce kupic samo body. Obiektyw (na puki co) do aparatu mam. Czy karte SD sprzedawac razem czy osobno z aparatem? Wogule wszystkie wskazowki mile widziane
PS.
Pelen zestwa mojego aparatu to Panasonic FZ 20 ze wszystkimi dokumetami i dawanymi w zestawie akcesoriami + SD 1 GB San Disk Ultra II + torba Lowepro