Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 64 z 64

Wątek: Zdjęcia z 300D ostrzejsze od 350D?

Dopiero zaczyna Awatar arek354
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42
    test z butelkami, celowalem na pierwsze Tyskie z lewej strony :P
    Wow! Po tylu butelkach piwa też bym miał kłopoty z ostrością
    Body: Canon EOS 300v + Canon EOS 350D
    Lens: kit 18-55 + EF 28-105 + EF 70-200/4 L
    Inne: 2x CF 1GB Kingston + futerał Bilora + torba Unomat + plecak Soligor + RC-1 + statyw Walimex WT-3570

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42
    ps2.kurcze jak Vitez wejdzie i zobaczy ze zmienilem troche temat przewodni do tego
    zapodaje linki do 80 w dziale dslr to cos czuje wylece z wielkim hukiem
    Nie chce mi sie czytac o co wam wlasciwie chodzi wiec zostawie wywalanie z hukiem innym moderatorom (Tomek dzis cos bojowy sie wydaje ).

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maverick
    Od kiedy to 20D jest "bratem" 350D (po co się pocieszać mając 350D że jest tak samo dobry jak 20D???? każdy kto tak sądzi powinien kupić sobie dobry kompakt i robiąc na "Auto" dojdzie do wniosku że jest lepszy od 1Ds) i kiedy wreszcie odezwie się na tym forum ktoś robiący zdjęcia, a nie szaleni informatycy, którzy po kilku głębszych oglądają swoją radosną "twórczość". Ja od początku jak przeglądam to forum nie dowiedziałem się niczego nowego o dSLR prócz tego, że albo BF/FF, albo kiepski AF, albo paprochy na matrycy, albo 350D !!!lepszy!!! od 20D. Chciałem się czegoś dowiedzieć i nauczyć, ale chyba dam sobie spokój. Rozumiem, że każdy problem jest ważny, ale żeby przez cały czas to samo wałkować…
    Widać sezon ogórkowy się zbliża wielkimi krokami ...

Dopiero zaczyna Awatar maverick

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    E Maverick chyba troche przesadziles. Po co zaczynasz swoja obecnosc na forum od krytyki jego uzytkownikow ? Przeciez uczestnictwo tutaj nie jest obowiazkowe, nikt tez nie zmusza Cie do czytania wszystkich postow. Nie interesuja CIe problemy innych ze sprzetem to pomijaj te watki i tyle. Jest masa innych ciekawych chociazby ostatni kavoo o obrobce w PS. Proponuje tez omijac watki o 350D bo widac ze boli Cie to ze Canon wydal dslr w duzo nizszej cenie z podobnymi parametrami.
    Może i przesadziłem, ale takie odniosłem wrażenie po miesiącu czytania postów. 350D mnie nie boli, bo 20D kupiłem na początku maja oglądając wcześniej 350D. To co napisałem nie jest skierowane do takich gości jak kavoo... W każdym bądź razie chyba masz rację, przepraszam, nie będę czytał FF/BF itp. bo jest jeszcze sporo innych ciekawych wątków nie dublujących tego tematu.
    EOS 5D MIII, MI | 17-40/4L + 24-70/2.8L + 70-200/4L | 600EX-RT + 550EX

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów