Cytat Zamieszczone przez shaqi Zobacz posta
jestem wydac kase na ten serwer poniewaz to ma byc strona firmowa i liczy sie niezawodnosc i pomoc techniczna.
No to ja polece (jako kolejna osoba) nazwa.pl. Jesli ma to byc dla firmy, to nie ma sie co szczypac.. osobiscie nazwa.pl uzywam juz jakies.. ja wiem.. 4 lata? Moze nie sa najtansi na rynku, ale wiem, ze sa niezawodni. Ani razu przez te lata nie bylo przerwy w dzialaniu, o wszelkich pracach/zmianach wczesniej informuja, zadne pliki nie znikaja w niewiadomy sposob.. za 300zl rocznie dla mnie naprawde rewelacja. Do tego bardzo fajny i przejrzysty panel administracyjny i blyskawiczna pomoc w razie potrzeby.
Przerabialem rozne "firmy" hostingowe, platne, darmowe, ale nazwa.pl naprawde wymiata.
Podobna sytuacja jest z home.pl. Osobiscie nie uzywam, ale zdarza mi sie korzystac z serdela kolegi- sytuacja taka sama jak w nazwa.pl.
W sumie z tego co widze w ofertach, nazwa.pl wychodzi lepiej niz home.pl na dzien dzisiejszy IMHO, wiec.. 300zl na rok, za niezawodnosc, to nie sa duze pieniadze, tym bardziej dla firmy