Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Canon EOS 40D

RafZielak
    Guest

Domyślnie Canon EOS 40D

Witam.
    Decyzja zapadła, pieniądze czekają i czas przejść do realizacji.
    Chcę kupić w miarę szybko body Canona EOSa 40D. Pytania teraz są takie jak w tytule działu: gdzie (zależy mi na pełnej gwarancji realizowanej np. na Żytniej w Warszawie) i za ile (oczywiście nie ma co ukrywać, że jak dla każdego Polaka ważna jest cena).
    Sprawa druga ... o ile się orientuję cashback się skończył z dniem 31.12.2007. Czy w związku z tym planowana jest jakaś nowa promocja cenowa tudziez gratisowa ze strony Canona?
    Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Dopiero zaczyna Awatar Marcin Kułak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja zakupiłem przed Świętami tutaj: www.fotocam.pl. Byłem osobiście w siedzibie (Warszawa - Bemowo).
    Cena w porównaniu z Allegro może i nie rzuca na kolana, ale znam sklep, robię tam często odbitki, skanuję filmy. Obsługa sklepu fachowa i na wysokim poziomie, bardzo uprzejmi ludzie.
    Co do gwarancji - mi pan wytłumaczył to tak: "rękojmia sprzedawcy to 2 lata, z czego rok realizuje się bezpośrednio w Canonie Polska, a drugi rok, to przynosi się sprzęt jemu i on tam jeździ."
    Gość ma sprzęt praktycznie od ręki, wystarczy kontakt mejlowy lub telefoniczny dzień wcześniej.

Pozdrawiam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RafZielak Zobacz posta
    Pytania teraz są takie jak w tytule działu: gdzie (zależy mi na pełnej gwarancji realizowanej np. na Żytniej w Warszawie) i za ile (oczywiście nie ma co ukrywać, że jak dla każdego Polaka ważna jest cena).
    http://canon-board.info/forumdisplay.php?f=17

Znajdziesz bez problemu i dobre ceny i polecanych sprzedawców.

Czy w związku z tym planowana jest jakaś nowa promocja cenowa tudziez gratisowa ze strony Canona?
    Wróżka akurat na chorobowym, więc tylko zanucę "za rok może dwa, schodami na strych..." .

Uprawnienia umieszczania postów