Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
Ty również:
http://canon-board.info/announcement.php?f=27&a=3
"6. Ortografia - każdy piszący na forum powinien dokładnie sprawdzić pisownie przed wysłaniem posta. JEDNAK nie tolerowane będzie zwracanie uwagi na ortografie innych forumowiczow (od tego są prywatne wiadomości)."
No trudno.. jakoś przeżyję warna.. Jak się publicznie zwróci uwagę to ma lepszy efekt pedagogiczny 8)

Cytat Zamieszczone przez macgaw Zobacz posta
witam ponownie i dziekuje za wszystkie wypowiedzi.

po namysle kupilem dzis ten obiektyw w poznaniu....
.... nie wiedzialem ze on taki ogromny!!!

w sumie to nie mialem jeszcze mozliwosci przetestowac, moze jutro sie wybiore gdzies na dwor to porobie kilka fotek.

po zalozeniu gripu, lampy i obiektywu.... moja Basia juz sobie odpuscila (powiedziala ze to jest ciezsze od niej )...

powiedcie prosze gdzie jeszcze oprocz (pixel-pepper) mozna obejrzec fotki z tego obiektywu....??

pzdr macgaw
Pewnie niedługo coś pokażesz
Akurat nie mam na kompie w domu fotek z tego szkła bo bym ci wrzucił parę - znajomy ma takie używane na 400D i widziałem co potrafi to szkiełko - naprawdę bedziesz z niego zadowolony - co do kurzu i zasysania to nie masz się co przejmować - obiektyw bez problemu przeżył 2 tygodnie w Egipcie - prawie codziennie wycieczki typu pustynia, Izrael, piramidy - nie można powiedzieć że tam się nie kurzy.. bardzo ładnie pracuje - kolorki w porzadku, bokeh też ok, stabilizacja z ręki daje ze 3 działki - bez problemu można z reki wieczorem zrobić fotkę oświetlonego budynku czy jakąś panoramkę.. do tego dobra ostrość..
Nie mam go tylko dlatego że jest to obiektyw EF-S - gdyby nie ta cecha która dla mnie go wyklucza już bym go miał..

Pozdrawiam
Artur