Pokaż wyniki od 1 do 10 z 93

Wątek: [battle] WOŚP

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

no moja reporterka okazala sie porazka zupelna i nic mi nie wyszlo z zalozen, takze w tej kwestii nie mam nic do pokazania. mam nadzieje ze nie obrazicie sie za 'koncertowki'?

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez świstak Zobacz posta
    no moja reporterka okazala sie porazka zupelna i nic mi nie wyszlo z zalozen, takze w tej kwestii nie mam nic do pokazania. mam nadzieje ze nie obrazicie sie za 'koncertowki'?
    wiesz ja bym powiedzial ze to zaden grzech....wosp to oprocz samego zbierania pieniazkow to masa imprez ktorych trzon stanowia koncerty wiec nawet wypada cos dac z koncertu tak mi sie przynajmniej wydaje...
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Poszło. Trochę tandetne, nie miałem czasu, miałem za to zaliczenie z gery (1/2 na semestr) ale zdałem! :P

Bywalec Awatar Nevermind

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Poszło. Trochę tandetne, nie miałem czasu, miałem za to zaliczenie z gery (1/2 na semestr) ale zdałem! :P

To można nie zdać semestru ? Myślałem, że ocena na koniec roku, nie na półrocze, warunkuje czy dostanie się...hmmm... "promocję". Ja generalnie zawsze niedoinformowany jestem
    Power of L lenses

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja tam też nie wiem , ale jak się ma u Olejniczaka 1 na semestr, to już hard jest w drugim semestrze i to się liczy...

Uprawnienia umieszczania postów