Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 93

Wątek: [battle] WOŚP

Arv
    Guest

Domyślnie

A mnie najbardziej podoba się zestaw 4. Jak się nie trafi zdjęcie roku to zawsze lepiej mieć parę uniwersalnych ilustracji wydarzenia. Wolałbym obejrzeć w gazecie któreś z tych zdjęć niż zestaw głów widzów na koncercie. A może dlatego, że układają się jakoś chronologicznie ?

Zestaw 8 też jest niezły ale sztuczne ognie mimo ich wyjątkowej urody wydają mi się jakoś nijako skadrowane - oczywiście kadrowanie tego typu zjawiska jest bardzo trudne i sam pewnie lepiej bym nie zrobił. Ten biegnący chłopiec przyciąga uwagę. Niestety oba te kadry kojarzą mi się z WOŚP tylko dzięki logo orkiestry na PKIN.

Najlepszy pomysł to te puste karty po serduszkach w ręce miłej dziewczyny (zdaje się 6stka)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drsemen Zobacz posta
    ja tam kilka reportaży widzę, no chyba, że się nie znam.
    Ja nie widzę, żadnego, ale ja się nie znam.

Domyślnie

co do reportazu to nie miał być reportaz z WOSP tylko zdjęcie reporterskie czy jakkolwiek kojarzone z wośp czyli bieg na tla serducha jest ok itp.. a kolega który robił 4x4 i było to dla orkiestry to mogł zrobić np ubłocone serducho na aucie czy całe brudne auto i przetarte w miejscu serducha np... to miały byc rzeczy jednoznacznie kojarzone z wośp ... i o ile osoby stojące z puchą wydają mi się małodynamiczne to ta dziewczyna z pusta kartką po serduchach łądnie wypada.
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Bywalec Awatar Bonczar
    Miasto
    Krosno/Rzeszów

Domyślnie

nie chciałbym być złośliwy ale jeden autorów zdjęć złamał regulamin bitwy ponieważ zdjęcie było opublikowane już wcześniej na ramach jednego z lokalnych portalów internetowych...
    Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

A inny zostawił nazwisko w exifie ale nie wiem kto to po nicku więc niech będzie
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonczar Zobacz posta
    nie chciałbym być złośliwy ale jeden autorów zdjęć złamał regulamin bitwy ponieważ zdjęcie było opublikowane już wcześniej na ramach jednego z lokalnych portalów internetowych...
    ciekawe kto
    tak sie zdarza ze zdjecie przede wszytskim licza sie zeby poszly do artykulu a bitwa to jakby taki dodatek ale nie najwazniejszy
    po 2 jak dobrze wspomniales jest on lokalny wiec jak ktos by wiedzial to Ty i nikt wiecej tak sadze
    ale jesli moderator uwaza ze ewidetnie moglo zmienic ilosc glosow mi przyznach prosze o usuniecie moich zdjec:-? i po problemie
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Domyślnie

pierwsze zdjecie i drugie odstrasza od dalszego ogladania, pozniej troche lepiej ale i tak bida ;[

Domyślnie

co do tego ze ktoś wie które czyje to niech zachowa dla siebie bo np niektórzy fotografowie się znają i wiedza gdzie i kto i jakie zdjęcia robił więc myśle ze to nie dyskwalifikuje zdjęć.. co do exifów to już moderator powinien zadecydować - bo powinny być bez.. cóz..
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Bywalec Awatar Bonczar
    Miasto
    Krosno/Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nagor Zobacz posta
    co do tego ze ktoś wie które czyje to niech zachowa dla siebie bo np niektórzy fotografowie się znają i wiedza gdzie i kto i jakie zdjęcia robił więc myśle ze to nie dyskwalifikuje zdjęć.. co do exifów to już moderator powinien zadecydować - bo powinny być bez.. cóz..
    Dlatego nie napisałem nicku użytkownika... a że się ktoś przyznał to już jego sprawa...
    Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

slabo troche a w zaszlym roku bylo lepiej
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów