i ja i jamożna jeszcze?!
i ja i jamożna jeszcze?!
Pkt 8 regulaminu forum
Na swiatelko nie zdazylem, ale z rakietowej moze cos wysuplam. Coraz bardziej zawodzi mnie kit
, lubie go ale ten AF jest za wooolnyyy.
http://kokoon.pop.e-wro.pl/rakietowa/IMG_8578.jpg
Troche pobawilem sie kolorami C41 na E6. Mi sie podoba.
OF: Bardzo ciekawe foty masz Adaś na www.
Ostatnio edytowane przez Kokoon ; 13-01-2008 o 22:54
"Focusing less on your gear and more on what you’re shooting is a great way to develop your eye." Mark Thiessen
Ja niestety muszę zrezygnować z battla z problemów osobistych. Mam nadzieje że wybaczycie że dopiero teraz ale nie miałem dostępu do neta.
Pozdrawiam
Itkorn92
Foty są, trochę nie miałem czasu, trochę lipa, ale wrzucę.
chęc podjęcia rękawicy zgłosiło 16 wojowników:
nagor
piotrusb
Army
Dżobert
świstak
micles
777
arturs
Michał Skrzątek
37bercik
wojkij
Nevermind
Adam Kasprzak
Gringo997
Kokoon
nifares69
przypominam ze zdjecia wysyłamy do piątku, i mają być jednoznacznie kojarzone z WOŚPem wysyłamy DO 3 zdjęć, reszta w pierwszym poście.
Z tym u mnie bedzie problem, mam w zasadzie foty jedynie z wyscigow na Rakietowej, jest kilka motywow z licytacji jazdy "potworami" ale fotki te malo ciekawe. bede mial jutro chwile wieczorem to cos pokombinuje. Powodzenia pozostalym. Z pewnoscia beda jakies interesujace reporterki.
"Focusing less on your gear and more on what you’re shooting is a great way to develop your eye." Mark Thiessen
no moja reporterka okazala sie porazka zupelna i nic mi nie wyszlo z zalozen, takze w tej kwestii nie mam nic do pokazania. mam nadzieje ze nie obrazicie sie za 'koncertowki'?
rozumiem, że zdjęcia wysyłamy na battlecage@gmail.com i wszytko to:
"jako Tytul maila nalezy wpisac koniecznie tytul z watku w w ktorym sie umawiacie - jest to spowodowane tym ze czasmi filtr antyspamowy niektore wiadomosci przenosi do folderu spam - latwiej je z tamtad wtedy wylowic np: [Battle] Mosty nocą
link do "ustawki" czyli watku gdzie sie umawiacie co? kto? z kim? i do kiedy?
ilosc osob bioracych udzial w battlu
link do zdjecia na imageshack.us (ostatni link z wyswietonych po uploadzie czyli direct link to photo (lub kilka linkow do zdjec zgodnie z ustaleniami)
nick z forum "
Pierwszy raz bawięsię w battle cage :P
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
dzięki![]()
Ostatnio edytowane przez Adam Kasprzak ; 14-01-2008 o 08:36 Powód: Automerged Doublepost
Pkt 8 regulaminu forum
ja też sie dopisuję .. o ile można
do kiedy wysyłamy zdjęcia ?
Eos system