Nie jestem na etapie zachłystywania sie softem, Opere uzywalem przez chwile pare lat temu ... teraz to zupelnie inna jakość ;-)
FF nie usuwam ale polecam ta nowa Opere, zeby sie o czyms kompetentnie wypowiedziec warto tego samemu sprobowac...
Nie jestem na etapie zachłystywania sie softem, Opere uzywalem przez chwile pare lat temu ... teraz to zupelnie inna jakość ;-)
FF nie usuwam ale polecam ta nowa Opere, zeby sie o czyms kompetentnie wypowiedziec warto tego samemu sprobowac...
Skrotowe roznice miedzy Opera a Firefoxem to jak miedzy Win XP a 2000 - ogolnie funkcjonalnie podobne, tylko XP i opera sa na dzien dobry naladowane po brzegi bajerami, playerami, automatami itp - i jak komus przeszkadza to sobie po kolei konfiguruje i wylacza to co mu przeszkadza.
Natomiast w Win2000 i Firefox odwrotnie - dostajesz prawie czysty produkt i doladowujesz do niego to co ci potrzebne.
Dwie rozne filozofie, dla kazdego cos milego... ja zdecydowanie bardziej wole combo Win2000+Firefox i dobierac recznie dodatki, choc to moze byc bardziej pracochlonne.