Tez dokladnie to napisalem![]()
Phi. Ja to miewam nawet transfery rzędu 1Mb/s. Oczywiście korzystając z mojej wypasionej sieci osiedlowej:-)
taa chyba po LANieZamieszczone przez Zogi
Niekoniecznie ciezko, jesli ktos sciaga ripy DVD.Zamieszczone przez Nemeo
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Tylko pamietajcie - wszyscy Neostradowicze - ze po uplywie okresu umowy, jezeli nie wskazemy inaczej na trzydziesci dni przed jej (umowy) koncem, TP przedluza ja na czas nieokreslony, czyli patrzymy sobie na rachunek z TP i widzimy ze zaplacilismy wiecej...Zamieszczone przez krecio
To jest w regulaminie, nie w umowie, a TP nie zadaje sobie trudu, zeby przypomniec o uplywajacym okresie umowy - taka MALA zlosliwosc chyba....
"Ciężko pracuj i staraj się, jak możesz...wtedy nam pozostałym będzie lżej" - Garfield
EOS20D | EF 17-40mm f/4L USM | EF 24-105mm f/4L IS USM| 580EX
Czankra: Dokladnie, nie dostalem takiej informacji, malo tego nie dostawalem rachunku przez rok.. ale to juz moja wina ze nie pofatygowalem sie.. myslalem ze fajnie mam interek za free, po roku przyszlo wyruwnanie a poniewaz ro byl juz w umowie na czas nieokreslony to rachuneczek zamiast na 1900 przyszedl na 2300..![]()