Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Gdzie tu jest przekręt ?

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Tez dokladnie to napisalem

Zogi
    Guest

Domyślnie

Phi. Ja to miewam nawet transfery rzędu 1Mb/s. Oczywiście korzystając z mojej wypasionej sieci osiedlowej:-)

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zogi
    Phi. Ja to miewam nawet transfery rzędu 1Mb/s. Oczywiście korzystając z mojej wypasionej sieci osiedlowej:-)
    taa chyba po LANie

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo
    McKane, ściąganie filmów to jedno, ale jeszcze to wszystko musisz kiedyś zobaczyć, a ciężko obejrzeć więcej niż 35 GB filmów miesięcznie.
    Niekoniecznie ciezko, jesli ktos sciaga ripy DVD.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Dopiero zaczyna Awatar Czankra
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krecio
    To nie jest za te same pieniadze :grin:
    To jest taniej jesli sie podpisze umowe na 24 miesiace. Nie pamietam i nie chce mi sie szukac ale koszt w takim wypadku = ok 160 PLN. Ja oferte dostalem kilka dni temu.
    Tylko pamietajcie - wszyscy Neostradowicze - ze po uplywie okresu umowy, jezeli nie wskazemy inaczej na trzydziesci dni przed jej (umowy) koncem, TP przedluza ja na czas nieokreslony, czyli patrzymy sobie na rachunek z TP i widzimy ze zaplacilismy wiecej...

To jest w regulaminie, nie w umowie, a TP nie zadaje sobie trudu, zeby przypomniec o uplywajacym okresie umowy - taka MALA zlosliwosc chyba....
    "Ciężko pracuj i staraj się, jak możesz...wtedy nam pozostałym będzie lżej" - Garfield
    EOS20D | EF 17-40mm f/4L USM | EF 24-105mm f/4L IS USM| 580EX

Bywalec Awatar storm
    Miasto
    PL / WAW

Domyślnie

Czankra: Dokladnie, nie dostalem takiej informacji, malo tego nie dostawalem rachunku przez rok.. ale to juz moja wina ze nie pofatygowalem sie.. myslalem ze fajnie mam interek za free, po roku przyszlo wyruwnanie a poniewaz ro byl juz w umowie na czas nieokreslony to rachuneczek zamiast na 1900 przyszedl na 2300..

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów