Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 134

Wątek: Studenckie wersje Adobe już wkrótce!

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zależy jak chcesz "przekombinować". Jeśli kupi go mój brat a ja sobie zainstaluję i będę swoje rodzinne foty pykać, to raczej będzie ok. Brat nie będzie używać i mi użyczy ;-)

Coś już napisał Awatar karczmarz
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Studenckie wersje Adobe już wkrótce

Witam,

pozwolę sobie przy okazji tego wątku zadać pytanie praktyczne, może nieco lamerskie ;-0

Mam pytanie odnośnie CS3.
    Po obróbce RAW-a można:
    a. użyć przycisku: GOTOWE
    b. zapisać obraz
    c. otworzyć obraz

Sytuacje a i b są jasne. Natomiast co dzieje się w sytuacji C z plikiem. Otwiera się w photoshopie, zatem nie jest już RAW-em. Jednak w dalszym ciągu ma rozszerzenie CR2.
    Przy próbie zapisania z poziomu photoshopa domyślnie wskazuje rozszerzenie .psd. Czy to oznacza, że otwierany bezpośrednio RAW jest konwertowany na plik photoshopa?

jarek

Początki nałogu Awatar Wini
    Miasto
    W-wa
    Wini

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mnie tylko ciekawi, czy bedzie mozliwosc zakupienia wersji angielskojezycznej
    Oferta nieco mnie zaskoczyla, ale mysle ze jako prezent na przyszla gwiazdke bedzie cudowna
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Wcale nie jest tak kolorowo, mialem do nich pare pytan technicznych, i chyba nie bede sie w to bawil... ot moj mejl:

Witam!

Mam kilka pytan odnosnie uwierzytelniania oprogramowania. Otuz, nie wyrobilem jeszcze nowej legitymacji studenckiej (a moja 'stara wersja' jest oficjalnie nie wazna), czy moge wykorzystac Indeks? Jesli tak to jakie strony z indeksu bede musial przeslac do Adobe?

Czy istnieje jakies ograniczenie odnosnie kierunku studiow, albo typu (studiuje zaocznie).

Pozdrawiam,
    a oto fragment odpowiedzi:

Chciałbym zaznaczyć, że to w Pana interesie jest posiadać ważny dokument, aby legalnie używać zakupionego oprogramowania. Po ukończeniu nauki (lub brak dokumentu stwierdzającego naukę) lub używając go w celach komercyjnych – program jest używany nielegalnie.
    troche dziwna polityka... nawet msdn, pozwala na dalsze, legalne, niekomercyjne kozystanie z windowsow po skonczeniu studiow... moze byc tak ze jak ktos zakupi sobie wersje studencka, to np po 6 latach bedzie mial kontrole agentow z adobe.pl

Pozdrawiam,
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 04-01-2008 o 15:33
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jeśli możesz, to poproś tę panią o przesłanie treści umowy licencyjnej, bo to, że po zakończeniu nauki program automatycznie staje się nielegalny mi śmierdzi.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Jeśli możesz, to poproś tę panią o przesłanie treści umowy licencyjnej, bo to, że po zakończeniu nauki program automatycznie staje się nielegalny mi śmierdzi.
    juz sie robi :>

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

Kurcze to jak to w koncu jest bo slyszalem rózne wersje na temat zakupu programu jako student ZAOCZNY...w koncu jak to jest?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a sorki juz doczytalem....eee to kiszka lekka:/
    Ostatnio edytowane przez Shutterway.pl ; 04-01-2008 o 17:45 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

odpowiedz nadzwyczaj precyzyjna i tresciwa

Treść licencji ogólnie obowiązujących dla produktów Adobe dostępna jest na stronie www.adobedlastudenta.pl
    ktos moze orientuje sie jak to jest dokladnie? studiuje zaocznie, wiec nie moge sobie tego zafundowac, natomiast siostra studiuje dziennie. Komputer, windows etc wszystko jest zarejestrowane, zfakturowane na mnie. Czy przyczepia sie, gdy na moim komputerze bedzie soft zarejestrowany nie na mnie, a na moja siostre? Zawsze moglbym mowic ze z tego nie korzystam i to tylko dla niej, ale watpie ze ktos by w to uwierzyl...
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 04-01-2008 o 20:13

Bywalec Awatar westu
    Miasto
    right next door to hell

Domyślnie

Studenci zaoczni nie mogą skorzystać z programu, pytałem mail'em. Jest duże zainteresowanie ze strony studentów i jeśli producent się zgodzi to będą mieć wszyscy studenci.
    Robi się to trochę skomplikowane ;-P

Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów