Czyli co? Wszystkie 120 kopii?? Prrrr, szalona!program studencki w obecnym kształcie zostanie zakończony wraz ze sprzedaniem wszystkich licencji znajdujących się obecnie w kanale dystrybucyjnym.
Czyli co? Wszystkie 120 kopii?? Prrrr, szalona!program studencki w obecnym kształcie zostanie zakończony wraz ze sprzedaniem wszystkich licencji znajdujących się obecnie w kanale dystrybucyjnym.
Szukam studentki z Warszawy, do wspólnego zakupu i użytkowania Adobe Lightroom ;-)
Fujifilm x100. Canon 400D, szkiełko i oko.
Właśnie zadzwoniła do mnie Pani z Vobis i poinformowała, że wczoraj przyszła nowa dostawa od Adobe i będzie mogła dzisiaj mi program wysłać. Dodała też uprzejmie o nowych zmianach w regulaminie Adobe - więc kolejne źródło, że wszyscy studenci mogą korzystać nawet po zakończeniu nauki.![]()
Regulamin pkt 8
Kurczę, a ja tak się cieszyłem na tą ofertę.
Ale widzę, że to nie wypał.
Miałem nawet wybrać się do Vobisa, ale gdy przeczytałem, że Vobis "umywa ręce", dałem sobie spokój.
Witam !
Widzę, że na allegro pojawiła się możliwość zakupu, nieco drożej 249 PLN.
http://www.allegro.pl/item306504640_...dencka_pl.html
Pozdrawiam Aries
01.02.08 zadzwoniłem do Cortlandu zmówiłem PS przez telefon i dzisiaj przyszedł... Zero problemu z dostępnością.
ciekawe czy sa oficjalnymi dystrybutorami czy moze wykupili i odsprzedaja (bo jak to drugie to jest na cd info ze nie do odsprzedazy )
natomiast co do wersji studeckiej to jeszcze wczoraj mozna bylo w komputroniku w krakowie kupic od reki, a w vobisie znajdujacym sie w tesco byl ktorys z tych bogatszych pakietów zawierajacy cs3 (co jest bardziej oplacalne od samego cs3 za 249zl)
witam,
czy owa studencka wersja zawiera w sobie Adobe Bridge?