Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 134

Wątek: Studenckie wersje Adobe już wkrótce!

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Kiedys czytalem nieoficjalna wypowiedz kogos z kierownictwa Adobe-stwierdzil, ze nie zabezpieczaja swoich programow, bo nikt normalny ich nie kupuje do niekomercyjnego uzytku, a jak juz ktos chce zarobic, to kazdy jego klient sie moze zapytac o licencje, wiec kupuje oryginalny. Moze teraz poszli po prostu o krok dalej i zrobili uklon wobec tych, ktorzy sie w grafike/montaz/webmastering tylko bawia
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dickory dare Zobacz posta
    Adobe CS 3 Master Collection (...) i ta ostatnia dla mnie byłaby optymalna. ale nie ma co narzekać, brawo dla Adobe za ten krok
    jestes pewien, ze bylaby idealna? tam jest masa programow, o ktorych w ogole pierwszy raz slyszalem/widzialem i kompletnie nie widzialbym dla nich zastosowania, a robie w branzy graficzno-reklamowej od 7 lat. a robie w 2d/3d/wektor/druk/internet/animacje/flash/identyfikacja
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    jestes pewien, ze bylaby idealna? tam jest masa programow, o ktorych w ogole pierwszy raz slyszalem/widzialem i kompletnie nie widzialbym dla nich zastosowania, a robie w branzy graficzno-reklamowej od 7 lat. a robie w 2d/3d/wektor/druk/internet/animacje/flash/identyfikacja
    tak, jestem pewna chociażby dlatego, że tamte 2 konfiguracje nie mają Adobe Premiere i After Effects w pakiecie. najczęściej przeze mnie wykorzystywane to w kolejności Premiere, PS, Illustrator i Acrobat. After akurat okazjonalnie. mogli już dodać tego Premiere'a do konfiguracji Web Premium :neutral:

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

kiedys byl taki pakiet z takim zestawieniem..
    ale ilosc programow o ktorych nie slyszalem i tak jest spora, bo to co wymienilas to standard, do ktorego dodal bym jeszcze indesign'a i flash'a i taki wlasnie zestaw powinien byc. bez dodatkowo dublujacych sie programow typu illustrator+freehand i softu totalnie mi nieznanego
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Bywalec Awatar corass
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

wersje z Premierką i Afterem to też bym łyknął. a tak to tylko widzę je w pracy (orginalne of course) :P
    10D + 28-135 3,5-5,6 USM IS + Tokina 10-17 Fisheye+ +70-200 f4 L +2x sunpak 4000AF +2x Metz 45 + helios 58 2 + 2x Metz 60.

85sunrise.com

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No to muszę się dogadać z bratem. On kupi, ja będę używać To chyba legalne co?

Bywalec Awatar westu
    Miasto
    right next door to hell

Domyślnie

Hm, fajne. Gdzie można znaleźć jakieś dokładniejsze informacje na ten temat? :> Każdy student może sobie takiego PS'a zafundować?

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Z tego, co czytałem, żeby aktywować program, trzeba wysłać kserokopię legitymacji studenckiej. Natomiast nie ma ograniczenia co do rodzaju studiów. Ja już mam niestety ten etap życia za sobą
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dlatego będę się wspomagać bratem ;-)

Bywalec Awatar westu
    Miasto
    right next door to hell

Domyślnie

No właśnie, pisze że wystarczy wysłać kserokopię legitymacji studenckiej, jednak aż niewiarygodne dla mnie jest że w takiej cenie mogę się bawić oryginalnym PS. Dlatego muszę dotrzeć do "regulaminu promocji" :-)

Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów