juz niestety nigdzie nie ma
Dzwonilem do Adobe Polska, nie wiedza kiedy kolejna promocja wystartuje i na jakich zasadach![]()
juz niestety nigdzie nie ma
Dzwonilem do Adobe Polska, nie wiedza kiedy kolejna promocja wystartuje i na jakich zasadach![]()
właśnie otrzymałem numer seryjne od adobe i mam problem. numer składa się z czterech rzędów, każdy ma pięć znaków - dwa pierwsze to litery i trzy kolejne to liczby. Problem jest taki, że pole na numer seryjny w photoshopie składa się z sześciu rzędów, każdy ma cztery znaki i nie przyjmuje liter! Co mam zrobić? Czy robie coś nie tak?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
fałszywy alarm - juz jest ok - nie to co trzeba wpisywałem:P
Ostatnio edytowane przez savinho ; 23-02-2008 o 20:12 Powód: Automerged Doublepost
Ja mam takie pytanie. Czy to prawda że ta studencka wersja oprogramowania adobe nie może być używana do użytku komercyjnego?
D90 S10-20 N35 T70-300 USD VC
Nie może
2kPLN roznicy za sam support wowczas byloby chyba niezbyt atrakcyjna oferta, a studentow zaczeloby nagle przybywac :P
Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog
Czy studenckie wersje PS CS3 mają jakieś ograniczenia softwerowe? Słyszałem po prostu, ze wersja studencka różni się od komercyjnej nie tylko zasadami użytkowania, ale też obcięciem funkcji... Może jakiś posiadacz się do tego ustosunkować?
Z tego co kojarzę to nie ma żadnych ograniczeń, ale jako że adobe dziwnie potratowało studentów to przestałem się inetresować.