Ja mam takie pytanie. Czy to prawda że ta studencka wersja oprogramowania adobe nie może być używana do użytku komercyjnego?
Ja mam takie pytanie. Czy to prawda że ta studencka wersja oprogramowania adobe nie może być używana do użytku komercyjnego?
D90 S10-20 N35 T70-300 USD VC
Nie może
przeciez to normalka ze za 300 zl nie moze byc komercha, to jaki bylby sens wersji komercyjnej za 7000 zl ? ? heh . to jest chyba oczywiste
zreszta student sie pierw uczy na niekomercyjnej, pozniej kupuje za 7000 zl i przy dobrym projekcie kasa sie od razu zwraca. taka filozofia.
Moja CaroLina
2kPLN roznicy za sam support wowczas byloby chyba niezbyt atrakcyjna oferta, a studentow zaczeloby nagle przybywac :P
Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog
Czy studenckie wersje PS CS3 mają jakieś ograniczenia softwerowe? Słyszałem po prostu, ze wersja studencka różni się od komercyjnej nie tylko zasadami użytkowania, ale też obcięciem funkcji... Może jakiś posiadacz się do tego ustosunkować?
Z tego co kojarzę to nie ma żadnych ograniczeń, ale jako że adobe dziwnie potratowało studentów to przestałem się inetresować.