Strona 1 z 14 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 134

Wątek: Studenckie wersje Adobe już wkrótce!

Mieszany widok

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Studenckie wersje Adobe już wkrótce!

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=8081

no proszę myślałem, że to nie będzie możliwe
    I am FX

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

no już jest , w ofercie chyba komputronik lub vobis... cos powyżej 1k. Ja się tylko zastanawiam czy jeśli kupię dziecku to będę mógł legalnie kotlety na jej kompie obrabiać...??

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    no już jest , w ofercie chyba komputronik lub vobis... cos powyżej 1k. Ja się tylko zastanawiam czy jeśli kupię dziecku to będę mógł legalnie kotlety na jej kompie obrabiać...??
    spójrz na ceny z tego linka - PS CS3 za 175 zeta więc sporo taniej niż 1k
    a wszystko zależy co z tymi zdjęciami zrobisz - te wersje adobe mają być tylko do użytku niekomercyjnego
    I am FX

Miasto
    Wadowice,Kraków

Miasto
    Kraków

Domyślnie

no i tam masz za 175 a nie ponad 1k warte uwagi
    I am FX

Miasto
    Wadowice,Kraków

Miasto
    Kraków

Domyślnie

jak widzę to jest cena z września 2007 po za tym w linku który ja podałem pisze tylko o Vobisie Więc do tego się odnosiłem za ponad 1k to ja bym wersji edu nie kupił
    I am FX

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

świetna wiadomość! szkoda tylko, że w wersji studenckiej jest tylko jedna konfiguracja Creative Suite'a - Creative Suite 3 Design Premium

ze strony Vobisu:
    Creative Suite 3 jest dostępny w sześciu różnych konfiguracjach:

Adobe CS 3 Design Premium to zestaw narzędzi niezbędnych do projektowania wydawnictw drukowanych, stron WWW, treści interaktywnych oraz treści do telefonów komórkowych.
    Adobe CS 3 Design Standard skupia się na profesjonalnym projektowaniu i produkcji wydawnictw drukowanych.
    Adobe CS 3 Web Premium oferuje najbardziej zaawansowane narzędzia do projektowania i produkcji stron WWW.
    Adobe CS 3 Web Standard przeznaczony jest dla profesjonalnych autorów stron WWW
    Adobe CS 3 Production Premium to kompleksowe rozwiązanie do post-produkcji dla profesjonalnych producentów wideo.
    Adobe CS 3 Master Collection to zestaw 12 nowych aplikacji dla twórców, który umożliwia projektowanie dowolnych mediów - wydawnictw drukowanych, stron WWW, treści interaktywnych i do telefonów komórkowych, filmów i wideo.

i ta ostatnia dla mnie byłaby optymalna. ale nie ma co narzekać, brawo dla Adobe za ten krok

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dickory dare Zobacz posta
    Adobe CS 3 Master Collection (...) i ta ostatnia dla mnie byłaby optymalna. ale nie ma co narzekać, brawo dla Adobe za ten krok
    jestes pewien, ze bylaby idealna? tam jest masa programow, o ktorych w ogole pierwszy raz slyszalem/widzialem i kompletnie nie widzialbym dla nich zastosowania, a robie w branzy graficzno-reklamowej od 7 lat. a robie w 2d/3d/wektor/druk/internet/animacje/flash/identyfikacja
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    jestes pewien, ze bylaby idealna? tam jest masa programow, o ktorych w ogole pierwszy raz slyszalem/widzialem i kompletnie nie widzialbym dla nich zastosowania, a robie w branzy graficzno-reklamowej od 7 lat. a robie w 2d/3d/wektor/druk/internet/animacje/flash/identyfikacja
    tak, jestem pewna chociażby dlatego, że tamte 2 konfiguracje nie mają Adobe Premiere i After Effects w pakiecie. najczęściej przeze mnie wykorzystywane to w kolejności Premiere, PS, Illustrator i Acrobat. After akurat okazjonalnie. mogli już dodać tego Premiere'a do konfiguracji Web Premium :neutral:

Strona 1 z 14 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów