Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: drukowanie zdjęć w domu OBALAM MITY

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez srad
    nie wierze polskim testom, na moje chlopaki nie sa wstanie kupic wszystkich drukarek jeszcze wiecej tuszy i przeprowadzic z prawdziwego zdarzenia test, a jak juz czytam ze w hp jest minimalnie drozej to se mysle ze to byl chyba test sponsorowany przez hp, ja kierowalem sie angielskim bardzo dokladnym testem, nie ma co prawda wszstkich modeli ale interesujace mnie byly. http://www.photo-i.co.uk/index.html
    Test objal 10 modeli czolowych drukarek dostepnych na rynku. BTW z doswiadczenia ufam testom zamieszczanym w PCKW dot. sprzetu komputerowego o peryferii.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Coś już napisał
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pszczola
    Test objal 10 modeli czolowych drukarek dostepnych na rynku. BTW z doswiadczenia ufam testom zamieszczanym w PCKW dot. sprzetu komputerowego o peryferii.
    ale nie moze byc koszt druku taki sam skoro hp ma 3 razy wyzsze ceny na swoje zakichane tusze. to ci przytocze inny test z entera nie pamietam modelu hp ale byla to drukara.foto koszt druku a4 ip5000 2,2zł hp 6,8zł, i dlatego sadze ze wszystkie polskie testy mozna wsadzis se w d...
    Canon D60 // Tamron 17-35 2,8-4 // Canon 100mm 2,8 usm macro // Canon 300mm 4L IS // Canon 50mm 1,8 // Canon 550EX // Canon IP5000

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez srad
    ale nie moze byc koszt druku taki sam skoro hp ma 3 razy wyzsze ceny na swoje zakichane tusze. to ci przytocze inny test z entera nie pamietam modelu hp ale byla to drukara.foto koszt druku a4 ip5000 2,2zł hp 6,8zł, i dlatego sadze ze wszystkie polskie testy mozna wsadzis se w d...
    Nie znam tych testów, znam za to z autopsji drukarki H-P, toteż jedną i drugą ręką gotów jestem podpisać sie pod Twoimi wnioskami.

Uprawnienia umieszczania postów