Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: drukowanie zdjęć w domu OBALAM MITY

Widok wątkowy

juen
    Guest

Domyślnie

kolego - to jest sugestia, a to czy to jest to pierwszy czy ostatni post nie zmienia faktu a propo tego czy ladnie czy nie ladnie. tyles sie napisales ale nie wiem po co, GDZIE JA PISALEM, ZE TO PROFESJONALNE? jest to tani fotodruk, zdjecia sa specjalnie takie zeby nie sciemniac by ludzie widzieli jak wychodzi, rownie dobrze moge zeskanowac wydruk z 10mpx i sciemniac ze kazde zdjecie wychodzi swietnie. trailer park boys specjalnie zostal drukowany z MALEGO obrazka, by mozna bylo zobaczyc ze wychodza piksele, SIMPSONS juz byly z duzego i dlatego zblizenie, jesli ktos bedzie zainteresowany to moze sie posilic o dodatkowe informacje

troche rozwagi panie

btw, musialbym miec wpierw choinke, nastepnie obchodzic swieta, a nastepnie miec kilkanascie lat mniej

ps: patrze i patrze i sie nadziwic nie moge cos Ty powypisywal, papier ktory podalem kazdy wie, ze jest to jedna z najcienszych opcji, NIGDZIE NIE NAPISALEM, ZE PAPIER JEST GRUBY, za to idealny za antyrame, wysokiej jakosci o wysokim polysku. - CENA CZYNI CUDA, chcesz profesjonalnie to prosze bardzo, ale jesli jestes czlowiekiem ktoremu zwykly fotodruk wystarczy (a wiekszosci wystarczy) to dla takiej osoby jest to idealna opcja cenowo, dalem tu informacje z jedynego powodu, bylem keidys na tym forum i szukalem odpowiedzi na kwestie zwiazane wlasnie z fotodrukiem a4, wiec wybacz mi, ze Cie to nie interesuje, ale nie badz juz taki i nie mysl za innych
    Ostatnio edytowane przez juen ; 25-01-2009 o 14:59

Uprawnienia umieszczania postów