Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Naturalna śmierć aparatu ?

SMG
    Guest

Domyślnie

A może ktoś wie co oznacza błąd E18 ?? Dodam że tryb przeglądania zdjęć działa w pełni normalnie

Dopiero zaczyna Awatar gof
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czy szukałeś sam i dlaczego nie?
    EOS

marrysiaa
    Guest

Domyślnie

Witam, mam taki problem. Nie wiążę go z faktem(chodź go nie wykluczam) - moj aparat przeżył dość poważny upadek, ale nadal działał bez zarzutów. Do czasu... po kilkunastu tygodniach zaczął mi się wyłączać, mimo ze baterie były naładowane. Najpierw zdarzało się to raz na miesiac moze ale z czasem doszlo raz na tydzien, a teraz to juz jak się włączy to jest dobrze... wyłącza sie sam podczas przegladania zdjec, trybu robienia zdjec, wlaczania opcji, niezaleznie od uzywania go... jak nie chcial sie wlaczyc to z czasem zauwazylam ze pomaga mu naciskanie w okolicy przycisku FUNCT. SET no i sie załaczal jakkos, ale potrafil po 2 sekundach sie wylaczyc... czasami dziala normalnie ale teraz juz w ogole... bo rozkrecilam go z moich chlopakiem, zdjalismy obudowe bardzo delikatnie, przemylismy gdzie niegdzie izopropanolem(myslalem ze moze to kurz) a po skreceniu juz w ogole sie nie wlacza... jeszcze jedno, pod ta plytka pod sterowaniem tymi przyciskami byl tak jakby maly procesorek, to taki maly czarny kwadracik nie wiem co to jest dokładnie i na nim była jakas czerwona plama i ja zmylismy tym izopropanolem i obawiam sie ze to byla jakas warstwa izolacyjna(nad ta plytka jest jakas odklejana izolacja koloru miedzianego)....moze cos sie odlutowalo i jak dociskalam dlatego dzialalo...? tu jest podobny temat, lecz po angielsku...

http://forum.eserviceinfo.com/viewtopic.php?t=8463

moze ktos moze mi pomoc? moze ktos sie zna na tym bo to raczej cos z elektronika tak mi sie wydaje... moze jakis serwis ktos zna ktory robi takie rzeczy? albo ktos z was umie pomoc? dzieki za wszelki odp

http://translate.google.com/translat...-8&sl=en&tl=pl

to jest spolszczenie troche niscisle ale lepsze takie niz zadne
    Ostatnio edytowane przez marrysiaa ; 01-11-2008 o 21:22

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów