Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 39

Wątek: canon S1 IS - uszkodzony - czy to jakas typowa choroba?

monmila
    Guest

Domyślnie

Pan z serwisu mówił ze wysyła go do Warszawy ale nie wiem gdzie macie może namiar tam gdzie wysyłacie uszkodzone aparaty-jakiś tel to zadzwonię do nich może ten aparat tam jest i porozmawiam z nimi.

monmila
    Guest

Domyślnie

wielkie dzieki już dzwonie;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Oni nie dostali takiego zgłoszenia i wymienią to za darmo-ale bym się przejechała 560 zł co za gość i to ma być współpraca z Canonem-śmieszne!!!
    Ostatnio edytowane przez monmila ; 11-03-2008 o 12:54 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

ja też właśnie dzwoniłem, powiedzieli standardowo że naprawią za darmo bo to wada fabryczna, i trzeba czekać 3 tygodnie, bo czekają na część..

przemo77
    Guest

Domyślnie

Zalogowalem sie, zeby uciąć wszystkie spekulacje, bo jestem jednym z tych "podobno" szczesciarzy.

A wiec:
    Mialem 3 letniego S1, kupionego w marcu 2005, w grudniu 2007 zaobserwowalem uszkodzenie matrycy. Po lekturze grup wyslalem aparat na Zytnia do Warszawy, po czym po 2 dniach zadzwonil do mnie facet z serwisu i powiedzial, ze bedzie wymieniony na S5, bo do S1 nie ma juz czesci. Cekalem dokladnie 2 miesiace i 4 dni i wczoraj dostalem paczke z DHL-u, a w niej nowka S5. Takze to wszystko prawda. Kazdego, uszkodzonego (matryca) S1 wymieniaja na S5.

grzyba
    Guest

Domyślnie Tu są pozostałości po moim S1

Niedowiarków zapraszam.
    http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=571489

Pozdrawiamn. Link jest zamieszczony w celach edukacyjnych a nie handlowych, ale jak ktoś zechce to zapraszam...

Do S5 pokrowiec nie pasuje. Kupiłem za grosze ICAM-a i jestem cały szczęśliwy. Tani a funkcjonalny.

szablaa
    Guest

Domyślnie

W piątek 4 kwietnia zawiozłem swojego S1 IS do serwisu na ul.Żytnią 15 wejście z tyłu biurowca 1 piętro .Sprzęt zostal przyjęty do wyceny ew.naprawy polecono mi zadzwonić w poniedziałek i dowiedzieć się co dalej z naprawą,zadzwonilem tel. 22 862 41 38 (dodzwonienie graniczy z cudem) i miła pani poinformowala mnie że padł przetwornik obrazu który firma wymieni mi bezpłatnie ,naprawa (wymiana) potrwa do 30 dni .Więc czekam i łudzę się że nie mają już tych przetworników i dostanę nowego S3.Ale się rozmarzyłem.

jimi997
    Guest

Domyślnie

chyba S5!!! Poczytaj inne posty!!!

szablaa
    Guest

Domyślnie

sorry ,literówka oczywiście S5

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja wysłałem swój koło 5 marca i ciągle czekam...
    Na początku powiedzieli że czekają na części i go naprawią, po miesiącu okazało się że jednak wymienią na s5.
    Trochę już czekam ale w tym tygodniu mają podobno dostać s5 na wymianę, więc mam nadzieję że na początku następnego tygodnia dostanę aparat.

Dziwi mnie trochę jednak takie podejście, przecież wymiana aparatu to kwestia wysylki tam i z powrotem, powinno to trwać tydzień lub dwa... Nic by ich to nie kosztowalo a zrobiliby duzo wieksze wrazenie na kliencie..

A wlasnie, szabla, Tobie powiedzieli ze do 30 dni?
    Bo mi nic..

W sumie to 30 dni minelo (zwyklych a nie roboczych), masz juz aparat? Alo jakas informacje blizsza?

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów