Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: canon S1 IS - uszkodzony - czy to jakas typowa choroba?

Mieszany widok

rozczarowany
    Guest

Domyślnie

witam wszystkich naiwnych co wierzą że canon wymienia S1 NA S5 moze i komuś wymienili ale raczei to maliny...sam przekonałem się na własnei skurze ..wysłałem trzy razy po jednei sztuce i za kazdym razem odesłali mi z powrotem S1 z wymienioną matrycą ...znaiomy terz poleciał na taką wymianę i kupił uszkodzoą S1 ZA 500ZŁ no i wysłał na Żytnią do Wawy i czekał z niecierplwośćią a tu paczka jest a w paczce piękny naprawiony S1 ..wjęc to wielka ściema ..sam utopiłem prawie 400 na tym interesie ...a decyzja należy do was ..

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja tam rozczarowany nie będę, bo za mojego S1 dałem niecałe 400zł, i uważam to za bardzo dobry zakup. Kupiłem go niezależnie od "famy" o wymianie na s5.

Teraz pożyczyłem od mojego brata A430 za który dał bodajże tyle samo (nowy), i chyba nie muszę nikomu mówić jaka to różnica

Tak więc czekam, jak będzie S5 to się ucieszę, jak będzie S1 nie będę narzekał, mam tylko nadzieję, że aparat wróci w miarę szybko.

Swoją drogą mam pytanie - jak przebiegał kontakt z serwisem ?

Tj. wysłałem aparat - i co dalej?
    Skontaktują się ze mną, czy będę musiał wydzwaniać codziennie i pytać o aparat?

monmila
    Guest

Domyślnie

Witam
    Mam aparat Canon S1 Is i wszystko było ok do momentu gdy chciałam zrobić zdjecia a tam ciemno ani przez LSD ani okienko nie było nic widać.Zaniosłam do do serwisu w swoim mieście Pan powiedział że "najprawdopodobniej poszła matryca" zapłaciłam 25 zł i wysłał go do Warszawy.
    Powiedział ze w ciągu tygodnia skontaktują się ze mną i podadzą koszt naprawy ale nikt z Warszawy nie zadzwonił tylko Pan z serwisy napisał mi takiego smsa
    :Kosz naprawy aparatu CANON-560 zł.Do wymiany jest matryca.Prosimy o decyzje.Studio .....
    Ta cena mnie poraziła czy faktycznie kosztuje tyle taka naprawa ????
    Proszę o pilne wieści jeśli ktoś sie z czym takim spotkał znajomy mói ze byc może facet z serwisu chce zarobic-jestem w kropce

Uprawnienia umieszczania postów