Witam serdecznie.
Wiem, że to nowy plecak, ale może ktoś już go zakupił i podzieli się opiniami?
Na cambgas.com jeszcze go nie ma...
Z góry dzięki :-)
Witam serdecznie.
Wiem, że to nowy plecak, ale może ktoś już go zakupił i podzieli się opiniami?
Na cambgas.com jeszcze go nie ma...
Z góry dzięki :-)
Tylko co tutaj powiedziec?Jakosc wykonania jak to u lowepro - bdb a do czego przydatny to odrazu widac po zdjeciu:
Czyli dla fanatykow airshows, rowerzystow lub paparazzi jak znalazl, jako podstawowy plecak raczej malo przydatny. Jesli chcesz pomacac to wg znajomego cyfrowe.pl ma sztuke na stanie.
I na szybka recenzje bym nie liczyl, specyficzny plecak![]()
Ostatnio edytowane przez wojkij ; 31-12-2007 o 17:28
Eeee..., na rower to on mi zupełnie nie pasuje. Sprzęt foto do niego zapakuję, a gdzie miałbym spakować pompkę, łatki/zapasową dętkę, zestaw kluczy, dodatkową porcję płynu, batona/banana, itp.?Nie pokusiłbym się raczej o upchnięcie tego do jednej komory z aparatem.
![]()
IMO do zastosowań rowerowych znacznie lepiej nadaje się np. Rover AW, bo po pierwsze - ma AW, po drugie ma oddzielną komorę na sprzęt foto a po trzecie i czwarte ma AW![]()
EOS i nie tylko...
Niestety nie zmiascisz tam obiektywu 70-200. Zastanawiam sie wlasnie na d flipside 300 lub tamrac expedition 5.
Ponawiam pytanie wczesniejszego forumowicza, czy ktos ma ten plecak i moze mi doradzic czy wejdzie tam oddzielnie 70-200 2.8, 24-70, 50mm, 40d z zalozonym 70-200, 580ex? wiem,ze gdy zaloze 70-200 na aparat, to napewno wszystko pomiesci,ale nie sadze bym zawsze nosil ten obiektyw na aparacie, a chcialbym uniknac ciaglego zmieniania ustawienia przegrodek.
Czy ktos zna jakis dwukomorowy plecak,ktory zmiescilby sprzet w takiej konfiguracji jak powyzej?
ja wybrałem lowepro fastpack 350 - wsio włazi, z lapem nawet
40D + 17-85 IS USM + 70-300 IS + Metz 58 AF-1 + lowepro fastpack 350 + Velbon Sherpa 600R + monopod Manfrotto i stalki na M42
Tez uzywam FastPack 350 - kawal klocka...
Niemniej - przy odrobinie zabawy z przegrodami da sie upchnac armatke 70-200 i podobne i dwa inne szkla, plus ladowarka/aku i troche smieci. Bedzie juz ciasnawo, ale ciagle gorna komora wolna
Minusem jest to, ze wozenie tego jako bagazu podrecznego moze byc problemem (samolot/autokar)![]()
...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
(40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)
Mówisz - masz. Jest już pierwsza recenzja na: http://www.cambags.com/
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog