Jeśli montuje kolumnę poziomo to rozkładam szeroko nogi statywu, tak aby kolumna nie wystawała za obrys jaki tworzą końce nógZamieszczone przez Vitez
Jeśli montuje kolumnę poziomo to rozkładam szeroko nogi statywu, tak aby kolumna nie wystawała za obrys jaki tworzą końce nógZamieszczone przez Vitez
canon | tylko zdjęcia pamiątkowe
Przeglądając galerię jednego z forumowiczów natrafiłem na fajny skrypt generujący galerie, który nie wymaga bazy sql.
Bardzo spodobała mi się prostota tej galerii oraz wygląd no i fajnie rozwiązana administracja zdjęciami i folderami.
Sam używam Coppermine Gallery, ale moim zdaniem interfejs jest trochę przyciężkawy.
No i mam teraz dylemat: dale ciągnąć w coppermine.
czy przejść na
http://www.jac0m.netlook.pl/galeria/
w nowej galerii są zdjęcia które nie zakwalifikowany się do pokazania,![]()
głównie moje dzieci, więc proszę o wyrozumiałość i skupić się na samej galerii i jej interfejsie.
Sam nie wiem co wybrać ?
w/g mnie minigal jest bardzo fajna i czytelniejsza od tego co masz teraz... nie wiem czego wymagasz od galerii ale ja bym wybral minigal
Pogoda do zdjęć fatalna, z roboty wracam jak już jest ciemno, przez ostatni tydzień nie miałem okazji robić zdjęć, no i dzisiaj nie wytrzymałem, wyciągnąłem
aparat i przeczesałem dom w poszukiwaniu jakiegoś obiektu do zdjęcia.
Tym razem mała abstrakcja:
zapomniałem dodać: Tamron+Raynox, 75mm, F22, 1/2s, MLU, statyw
Ostatnio edytowane przez jacam ; 18-11-2005 o 12:07
czyzby okienko zakroplone ?![]()
przeźroczysta obudowa nawilżacza powietrzaZamieszczone przez nastier
hahaha nie ma to jak zdesperowany fotografZamieszczone przez jacam
nawet nawilzacze potrafi dobrze sfocić
![]()
Jacam: Fajne! Aż się nie chce wierzyć, że to po prostu zdjęcie "czegoś tam"![]()
Część z nas ma już swoje pociechy i chętnie je fotografuje, te zdjęcia najczęściej lądują w rodzinnym albumie.
Była kiedyś prośba na forum, aby pokazać takie zdjęcia.
No więc założyłem mini galerię z moimi dzieciakami,
ostatnie zdjęcie zrobiłem podczas sobotniego spaceru, gdzie była taka pogoda
dla zainteresowanych galeria jest tu http://www.jac0m.netlook.pl/galeria/index.php?id=28
I gdzie na tym zdjeciu sa dzieciaki?Zamieszczone przez jacam
![]()