Jacam
Dziwne pytanie: czy w zeszłym roku na wakacjach byłeś w okolicach Jastrzębiej Góry ?
Jacam
Dziwne pytanie: czy w zeszłym roku na wakacjach byłeś w okolicach Jastrzębiej Góry ?
Tak, byłem w Kuźnicy na Helu. W jednym dniu odwiedziliśmy Jastrzębią Górę,
tutaj zdjęcie z tamtego dnia.
canon | tylko zdjęcia pamiątkowe
Ja tam byłem dwa tygodnie.
A poznałem po zdjęciu z różowym niebem, bo mam takie same.
A może nawet lepsze![]()
![]()
![]()
Do dyskusji o skakunach dodam tylko jedną rzecz: w większości Twoich zdjęć samiczki kwitników maja pozycję obronną. Więc albo się skradasz do nich jak słoń, albo masz wyjątkowo niewyjściową aparycję![]()
Trzecim wyjściem jest posiadanie aparatu z napisem "nikon", ale z tego co widzę, Ciebie to nie dotyczy.
Jarek
Chylę czoła dla znajomości tematu nie tylko w zakresie fotografiiCzy mógłbyś zapodać lub wskazać pełne kadry makro wykonane za pomocą EF-S 60mm? Nadal poszukuję mocnych argumentów (oprócz ceny) na rzecz 60mm (EF) vs. 100mm (EF). Ze względu na możliwość zmiany body na FF nie za bardzo chcę inwestować w bagnet EF-S.
SEBIAN
Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza
Suuper...:-) Już się nie mogę doczekać nowego obiektywu, ale dopiero na święta....buuuuu
w imieniu wszystkich skakunow dziekuje za tak piekne fotki
dzieki tym pracom zamierzam zainwestowac w cosik makro - pewnie 250tka na poczatek![]()
Zima nie sprzyja fotograficznie, więc w końcu wziąłem się za moją stronę www,
i powstało coś takiego: http://www.moja-fotografia.info/
Ciekawe czy wam się spodoba formuła strony ?
Chyba mój provider miał jakieś chwilowe problemy, ja też nie mogłem się dostać na moją stronę.
Teraz już działa![]()