Pokaż wyniki od 1 do 10 z 298

Wątek: [jacam] - ja też ...

Mieszany widok

Atamanka
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy

Na chwilę obecną wśród znanych mi makropstrykaczy są dwie główne grupy: osoby takie jak Ty, które potrafią wypatrzeć ciekawy obiekt i pokazać go w sposób idealny oraz osoby, które mają niesamowite wyczucie estetyki, ale za grosz umiejętności technicznych (głównie kobiety, choćby Agnieszka Białobrzeska - Atamanka).:-D
    Czyzbys dyskryminowal kobiety?

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Atamanka
    Czyzbys dyskryminowal kobiety?
    Nie Aga, po prostu stwierdzam fakt. Wszystko oddałbym za Twoje wyczucie estetyki w makrofotografii. Jednak braku wiedzy i umiejętności technicznych nie da się skutecznie zatuszować.

Swoją drogą, jak każda kobieta potrafisz przeczytać to, co chcesz przeczytać. Wniosek o dyskryminacji kobiet byłby chyba ostatnim, na jaki bym wpadł

Przyszedł mi do głowy kolejny przykład: współpracuję z pewną dziewczyną. Świetne pomysły, obłędne wykonanie, ciągle mnie czymś pozytywnie zaskakuje. Aż tu nagle niespodzianka: dziewczyna robi rybkę na wieść, że jak się w kościele przymknie obiektyw, to spada ilość światła w tle.. I weź tu teraz coś dodaj
    Ostatnio edytowane przez oskarkowy ; 22-07-2006 o 13:20
    Jarek

Atamanka
    Guest

Domyślnie

Nie Aga, po prostu stwierdzam fakt. Wszystko oddałbym za Twoje wyczucie estetyki w makrofotografii. Jednak braku wiedzy i umiejętności technicznych nie da się skutecznie zatuszować.

Swoją drogą, jak każda kobieta potrafisz przeczytać to, co chcesz przeczytać. Wniosek o dyskryminacji kobiet byłby chyba ostatnim, na jaki bym wpadł

Alez ja sie z tym wcale nie kryje, ze malo wiem Nadal twierdze, ze wazniejsze jest oko niz teoria

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Atamanka
    Nadal twierdze, ze wazniejsze jest oko niz teoria
    Z całą pewnością. Na potrzeby www. Później już nie jest tak słodko
    I nie teoria a technika.
    Jarek

Atamanka
    Guest

Domyślnie

Z całą pewnością. Na potrzeby www. Później już nie jest tak słodko
    I nie teoria a technika.
    Z szacunkiem, ale sie z Toba nie zgodze a do tego wyczuwam.... zlosliwosc.

Uprawnienia umieszczania postów