Pogoda fotograficznie nas mnie nie rozpieszcza,
więc siedzimy w domu i czekamy...
Pogoda fotograficznie nas mnie nie rozpieszcza,
więc siedzimy w domu i czekamy...
canon | tylko zdjęcia pamiątkowe
dawno nie bylo zadnych Twoich prac..![]()
bardzo przyjemna fota, jakos pozytywnie nastraja ten usmiech![]()
Miałem całkiem inny pomysł na fotograficzne życzenia, niestety pogoda zawaliła na całego,
no i wyszło coś takiego
Pozdrawiam świątecznie.
jeszcze ta gwiazdka żeby była ostra bo ludzie wolą jak jest wszystko ostre i jest rewelka pocztówka.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Dobrze jest!
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Taka to dzisiaj jest pogoda w górach ( Brenna )
no to zostawiłem też to ciemne zdjęcie, sam nie wiem które bardziej mi się podoba
ciemna wersja
Ostatnio edytowane przez jacam ; 07-01-2006 o 16:58
Nie masz racji, ale nie przejmuj sięZamieszczone przez Flanel
![]()
Jarek
za ciemno (toż to klasyczny problem z 18% szarościZamieszczone przez jacam
) i WB się kłania - strasznie bury ci ten śnieg wyszedł. To coś zasypane w centrum na dole trochę po prawej mnie rozprasza - szkoda bo linia płotu jest niezła.
Wydaje mi się, że WB jest ok, ja probowałem w RawShooterze ustawić balans na śnieg to nie wiele zmieniło się.
Samo zdjęcie, jest niedoświetlone o ok 1/3 działki, ale oddaje atmosferę tamtej chwili, było szaro buro i dość mocno sypało śniegiem.
Jak zwiększyłem ekspozycję to otrzymałem biały śnieg, ale zniknął gdzieś "klimat" tego zdjęcia.
Może to wina lapotpa, sprawdze jak to zdjęcie wygląda w domu, jak wrócę.
Dzięki za komentarz.