Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: ktory Canon

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olej Zobacz posta
    nie wiecie gdzie jest jakis niezadrogi sklep w Bydgosczy, Toruniu, albo Włocławku gdzie go kupie, bo na allegro to nie sprawdze czy ma BF/FF, chyba ze kogos polecacie.
    Jak tysiąc innych osób na CB polecam Cichego - patrz w dziale sprzedam - tam sa namiary na niego w allegro. Szczerze polecam, bo sprzedaje naprawdę sprawdzone (tzn ostre) egzemplarze.
    chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF :rolleyes:

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

zawsze mozesz kupic uzywany i jakies 300pln oszczedzisz Ja kupilem od kolegi z Forum i jestem zadowolony

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olej Zobacz posta
    dziura 25mm to chyba za duzo, wiec jakis inne tele bede musial poszukac.

jeszcze jedno pytanko na koniec. czy AF w tamronie jest wolniejszy od tego w podstawowym kicie 18-55 czy taki sam. juz nie chodzi mi o glosnosc tylko sama szybkosc??
    Dziura 25 to nic - są tacy co mają dwie, trzy dobre stałki i jakoś z tym żyją (co wiecej maja tak z wyboru, a nie z braku kasy na zoomy). To, że bedziesz miał pełen zakres ogniskowych nic Ci nie pomoże, a i wiele nie zaszkodzi w robieniu fotek.
    AF w Tamronie jest jednak sporo lepszy niż w kicie. Naprawdę nie jest to jakiś dramat - to nie ten zakres i światło co w ciemnych zoomach ( popatrz na opinie o Sigmie 70-300/4-5,6 - ma wg. mnie znacznie gorszy i częściej sie mylący AF, a jakoś nikt na to nie narzeka za bardzo biorąc uczciwie pod uwage jakość optyki i cenę tego szkiełka).
    chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF :rolleyes:

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów