Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: A-510 zdjęcia z zoomem

adam270176
    Guest

Domyślnie canon a510

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Zdjęcia wyglądają kiepsko. Namówie dziś brata na jakiś test (o ile wrócę do domu za widna ) i wkleję fotę. Mi to wygląda na wadę -> serwis.
    Witam.
    Ja juz od odkoło 2 m-cy mam canona a510 i wszystko jest w jak najlepszym porzadku, ale poszukuje instrukcji do niego po polsku, jestem z podkarpacoia z okolic stalowej woli, gdyby któś zechciał uzyczyć, celem wykonania ksero, ja oczywiscie zwrócę koszty wysyłki, i po 2-3 dniach odsyłam spowrotem.
    Za pomoc z góry dziękuję
    Kontakt ze mną 506845084

marek51
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adam270176
    Witam.
    Ja juz od odkoło 2 m-cy mam canona a510 i wszystko jest w jak najlepszym porzadku, ale poszukuje instrukcji do niego po polsku, jestem z podkarpacoia z okolic stalowej woli, gdyby któś zechciał uzyczyć, celem wykonania ksero, ja oczywiscie zwrócę koszty wysyłki, i po 2-3 dniach odsyłam spowrotem.
    Za pomoc z góry dziękuję
    Kontakt ze mną 506845084
    U mnie oprócz kiepskiej jakości "zbliżeń" jest też wszystko w porządku. Jeżeli możesz zaprezentuj jakąś fotkę bez zoomu i z max 4-krotnym.
    Odnośnie instrukcji, a otrzymałem ją z aparatem, pogadajmy moje GG 1355937, skype: oleymarek.

Zogi
    Guest

Domyślnie

Wrócę jeszcze do tematu. Robiłem ostatnio zdjęcia z zoomem optycznym i zdjęcia wyglądają jak najbardziej w porządku. Wygląda więc na to, że Tomasz może mieć rację co do wady.Bez serwisu raczej się nie obędzie.

marek51
    Guest

Unhappy

Cytat Zamieszczone przez Zogi
    Wrócę jeszcze do tematu. Robiłem ostatnio zdjęcia z zoomem optycznym i zdjęcia wyglądają jak najbardziej w porządku. Wygląda więc na to, że Tomasz może mieć rację co do wady.Bez serwisu raczej się nie obędzie.
    Mam porównanie zdjęć zrobionych z 4-ro krotnym zoomem innym A510, niestety wnioski są jednoznaczne - defekt aparatu Dziękuję za odpowiedzi, będę go reklamował ??: .
    Ostatnio edytowane przez marek51 ; 30-04-2005 o 16:34

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Czy to czasem nie był tzw. "zoom cyfrowy"?

Moim zdaiem na mur beton. 3 fota wieży była kręcona jak nic na cyfrowym.Zbliżenie jakby aparat miał ogniskową 200...a ma 140mm( odpowiednik 35 mm) . Polecam wyłączenie zoomu cyfrowego we wszystkich kompaktach. Jak ktoś wspomniał - można to samo...albo i lepiej , osiągnąć w większości programów graficznych.
    skromny dorobek...www.pbase.com/alv32

Coś już napisał Awatar Wisozup
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

no w S1 z cyfrowym zoom foty nie wygladaja tak strasznie:]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów