Używkę może nie, ale prawdopodobnie ktoś sobie oglądał, jak to często w sklepach bywa.
Używkę może nie, ale prawdopodobnie ktoś sobie oglądał, jak to często w sklepach bywa.
no ja jak kupiłem 400D w sklepie normalnie nówke to mi zaczął od około 4200 numeracje... może się ludzie bawili w sklepie, może łyknął z jakiejś karty numery ale jak by nie było - ktoś się nim bawił i sprawdzał :P
W każdym razie mnie to nie ruasza AŻ tak, nie miałem z absolutnie niczym problemu po kupnie - żadnych FF czy BF nawet z innymi obiektywami![]()
karta nawet nowa powinna byc sformatowana przed uzyciem, na opakowaniu jest tak nawet napisane, przynajmniej na moim jak kupilem w Media Markt
Przy wkładaniu karty z innego aparatu też Format.Do nowego 5d wlozylem karte bezposrednio ze swojego 20d no i od razu miałem nr 9800.Ale po pierwszym zdziwieniu porownałem nr fotek z 20d i tych z 5d.zgadzaly sie.Poza wszystkim to nawet bez takiej koniecznosci od czasu do czasu format karty nie zaszkodzi.Pozdrawiam:smile:
Nowy 30d w fotoit i dokładnie ta sama sytuacja - 2700 fotek. Karta formatowana w aparacie przed pierwszy strzałem. Następne trzy korpusy i identyczna sytuacja - ten typ tak już chyba ma![]()