Chciałbym "zasięgnąć języka" u posiadaczy 40D. Jak jest z jakością tego body (chodzi mi o BF/FF, hot piksele, syfy na matrycy)? Czy w momencie kupna musieliście wybierać pomiędzy kilkoma egzemplarzami, czy można brać w ciemno?
Dzięki za odpowiedzi.
Chciałbym "zasięgnąć języka" u posiadaczy 40D. Jak jest z jakością tego body (chodzi mi o BF/FF, hot piksele, syfy na matrycy)? Czy w momencie kupna musieliście wybierać pomiędzy kilkoma egzemplarzami, czy można brać w ciemno?
Dzięki za odpowiedzi.
można brać w ciemno.
Kolego ornitologu powiem tak to body stworzone dla Ciebie bo wg mnie do ptasiarstwa nic lepszego się teraz nie znajdzie ( no może nic) a to o co pytasz to sprawa loteryjna zalezy od egzemplarza . Mnie osobiści za pierwszym razem udało sie kupić dobrze ( a sprzetu nawet nie ogladałem bo kupowałem wysyłkowo ) . Syfy na matyrcy i hot pixele zdarzają sie wszędzie nie mówiąc już o problemach BF/FF Ja osobiście widziłem kiedyś jak na żytnią przynosił klient 1dmark II z problemem FF . Tak więc życze szczęścia w wyborze - napewno warto zaryzykować
![]()
Mój 40D przyjechał z Japonii. Żadnych problemów, wszystko śmiga jak należy!
A ja w sklepie - też w ciemno - żadnych problemów..
Zresztą jakoś odnośnie 40D mało jest lamentów tybu FF/BF
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
brałem pierwszy z brzegu
I ja kupiłem w ciemno, przyleciał z HK, i nie ma do czego się przyczepić. Za to 400D kupiony w PL i oglądany przed zakupem po dwóch tygodniach używania radośnie zaświecił (na czarno) do mnie dead pixelem na lcd, więc nie ma reguły, i jak pisali poprzednicy - loteria.
PK
u mnie tez pierwszy z brzegu i wszystko jest OK