Witam, zastanawiam się nad kupnem canona A520? Czy to dobry wybór? Nie będę żałować? (ze względu na trochę większe szumy niż np. w A510)
Witam, zastanawiam się nad kupnem canona A520? Czy to dobry wybór? Nie będę żałować? (ze względu na trochę większe szumy niż np. w A510)
Przypuszczam ze na tak zadane pytanie nikt na tym forum nie bedzie potrafil Ci odpowiedziec. Nikt tu nie jest jasnowidzem i nie zgadnie do czego bedziesz uzywal tego sprzetu, jaki rodzaj fotografii Cie interesuje, ile masz pieniedzy itd. Jesli sprecyzujesz swoje wymagania mysle ze napewno znajdzie sie ktos kto da Ci jakas cenna rade.
sprecyzuj co będziesz konkretnie nim robił. jakie odbitki, czy tylko na monitorze?
btw. mój brat szykuje się na A510 (nie jest to siostra Viteza, ale zawsze :P)
Ze swojej strony polecam a510. Sam go posiadam i jestem z niego zadowolony. Jeśli dopiero zaczynasz zabawę z fotografią nie powinieneś być zawiedziony.
fotki glownie beda na kompie, zadko bede je wywolywac.
Będziesz chciał robić zdjęcia na meczach, dzieciom, na rajdach, ptakom. T/N?Zamieszczone przez Beginner
Aparat będzie Ci służył do pstrykania fotek w domu dziewczynie, rodzicom, rodzinnych imprez. T/N?
Będziesz robił odbitki większe niż 13x18cm. T/N?
T
T
N
a moze lepiej uzywany G5?
chyba jednak zdecyduje sie na A510, mniej szumi a ja i tak dopiero zaczynam przygode z cyfrowkami :P