Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Get the Picture

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Get the Picture

Ukazało się właśnie polskie wydanie tej słynnej książki http://tinyurl.com/292tul

Historia fotografii prasowej widziana oczyma fotoedytora kilku słynnych agencji fotograficznych. Właśnie ją czytam; IMO godna polecenia.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

A ja przeczytałem pierwszych kilka rozdziałów i się trochę rozczarowałem. Może starszym wyjadaczom się spodoba, mnie znudzila...
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    A ja przeczytałem pierwszych kilka rozdziałów...
    po to wlasnie stawiaja stolki i laweczki w empikach
    EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
    www.djmal.pl

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MalFunkTion Zobacz posta
    po to wlasnie stawiaja stolki i laweczki w empikach
    Jakby to powiedzieć... Miałem tę książke na chacie jeszcze przed jej wydaniem. Jak to się stało, nie pytajcie
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Dopiero zaczyna Awatar woland
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ksiazka godna polecenia. Duzo ciekawych anegdotek z zycia znanych i uznanych fotografow i co najwazniejsze, sporo o pracy fotoedytora i fotoreportera. Przeczytalem prawie jednym tchem

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

Też miałem ją jeszcze przed wydaniem, okładka bez nadruku, ale na razie czeka w kolejce za innymi książkami foto które najpierw przeczytam
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Uprawnienia umieszczania postów