Kubaman - dzięki za dobre słowo, ale nie do końca cię rozumiem. Czymże jest to forum jeśli nie miejscem wałkowania sprawa związanych ze sprzętem. Zdaje sie, że wawak osiągnął swój cel puszczając brzydkiego bąka w kierunku osoby, która rozważa po prostu zamianę body jak w tytule wątku (nie ja go z resztą założyłem).

Miałem 1d, wiem jakim body jest 1d mk II. Na forum CB jest sporo użytkowników tego modelu (to do diabła nie jest lamborgini sprzętu foto, ale body troche droższe od masowo posiadanych piątek!). To do posiadaczy 1d mkII kierowałem swe pytania. Paweloon, dajmy na to przesiadł się z 1d mk I na mk II. miał tez okazję sprawdzić 40d. Kogo mam więc twoim zdaniem pytać o opinie - faceta w komisie? Na pewno mi odradzi....A może właściciela wystawianej auckji, też na pewno będzie obiektywny.
Uznałem, że najlepszym miejscem do weryfikacji moich rozterek w tym względzie jest forum CB, gdzie o podobne sprawy pytam od kwietnia 2006 roku i do czasu ,,brzydkich bąków'' wawaka jakoś wszystko było ok...