Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: 400D frimware

Dopiero zaczyna Awatar Diakon
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Jedyne co mi przychodzi do głowy to wyjęcie akumulatorka i baterii podtrzymującej wszystki funkcje aparatu. Może wszystko wróci do normy. Ale to tylko moja opinia, być może ktoś kto wie więcej od mnie niech się wypowie. W najgorszym wypadku odeślij/odnieś aparat do sklepu i złóż reklamację.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Albo to co napisał "orte" powyżej :P
    Ostatnio edytowane przez Diakon ; 25-12-2007 o 21:50 Powód: Automerged Doublepost

polar3016
    Guest

Domyślnie

Jesteś wielki człowieku Takie proste a takie trudne. Dziękuję i pozdrawiam:grin:

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Spoko. Najprostsze rzeczy są najtrudniejsze podobno
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

Bywalec
    Miasto
    Gostyń

Domyślnie

Witam, a ja mam inny problem zwiazany z aktualizacja wgralem koledze v 1.1.1 wszytko przebieglo pomyslnie aparat dziala ale jest jeden maly problem, nie dzial wbudowana lampa blyskowa w zadenym trybie nie chce sie uruchomic, nie to ze nie chce sie podniesc wyglada tak jak by jej aparat wogole nie widzial i co z tym teraz zrobic? czy da sie wrocic do strej wersji oprogramowania?
    60d + grip, 85mm 1,8, C 17-55/2,8 IS, 70-200 f4, 580 EX II Stofen

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Jest pod boczną blaszką sanek taki pręcik ktory po wsunieciu zewn, lampy jest wciskany do srodka i powoduje ze działa tylko zewn.[Mam aparat bez wbudowanej lampy wiec pisze ogólnie]Sprawdż czy sie nie zaciął.Sprobuj lampe otworzyc ręką,ale bez przesady [najlepiej przyciskiem do tego przeznaczonym] w trybie np.M.Pozdrawiam.

Domyślnie

A przypadkiem w sanki lampy zewnetrznej nie wsunal ktos takiej malej plastikowej oslonki?
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów