Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [CrashTaylor]

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie [CrashTaylor]

Jak każdego dnia sprawdzałem oferty pracy. I natknąłem się na tą stronę. Moim zdaniem dobre obróbki, dobrze uchwycone momenty, muzyka i strona jak najbardziej mi przypadły do gustu.
    http://www.crashtaylor.com/index2.php

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Przejrzałem jeszcze raz galerie i już mi się nie podoba :P Ale muzyka fajna to chyba wczoraj mnie zahipnotyzowało po tym jak sobie drinkłem

Uzależniony

Domyślnie

słabiutkie te jego zdjęcia

Domyślnie

foty mizeria.... chyba pora bedzie zalozyc chociazby watek ze swoimi pstrykami, skoro takie slabiaki potrafia doczekac sie strony www i rodzacej plonne nadzieje sygnatury zapowiadajacej conajmniej kolejnego Salvadora Dali

mimo ze nie jestem jeszcze fachmanem od PS to ta obrobka az boli, te blury, te wyrywajace sie oczy dziecka, jakby zywcem przeklejone z innych fot, te malo ciekawe kadry .... nawet zona stwierdzila ze "jezu co to za marne fotomontaze" - a sie tym w ogole nie interesuje... wiec cos jest nie tak
    Ostatnio edytowane przez MalFunkTion ; 28-12-2007 o 17:53
    EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
    www.djmal.pl

Początki nałogu Awatar Jacek Deka
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Mnie tez nie bardzo pasuje, proste i przesadzone efekty PSa, z drugiej strony niektóre kadry ciekawe

Uprawnienia umieszczania postów