Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: Tamron 28-75 samples ...hmmmmmm

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar froolk
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yarqman
    dzi:Gratuluje świetnej strony z galerią .Które z tych zdjęć było zrobione Tamronem ?
    Najbardziej mi się podoba Pani EWA Ładna Pani i sympatyczne zdjęcia tylko na kilku poprawił bym kolory bo Pani EWA ma niebieskawą twarz. Ale zdjęcia FAJNE

Bywalec Awatar dzi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez froolk
    Najbardziej mi się podoba Pani EWA Ładna Pani i sympatyczne zdjęcia tylko na kilku poprawił bym kolory bo Pani EWA ma niebieskawą twarz. Ale zdjęcia FAJNE
    o rany na ktorym? ale wiesz wydaje mi sie ze, to kwestia monitora, bo ja nie zauwazylem, no ale przyjrze sie jeszcze raz - tylko zebym wiedzial ktore to foto ale przyjze sie jeszcze raz, bo za duzo zieleni widac na niektorych gdy drukarka wypluje mi wydruk - tylko skad ona sie tam wziela?

Yarqman - nie pamietam, tam jest zlepek wszystkiego co mialem, sa zdjecia 300D robione oraz 20D, ale Ewa byla robiona pol na pol tamronem oraz 70-200 f4, szklo jest ok - tamron troche za mocno rysuje w portretach- ale wole robic mydlo w PS, niz na odwrot.

Początki nałogu Awatar froolk
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzi
    o rany na ktorym? ale wiesz wydaje mi sie ze, to kwestia monitora, bo ja nie zauwazylem, no ale przyjrze sie jeszcze raz - tylko zebym wiedzial ktore to foto ale przyjze sie jeszcze raz, bo za duzo zieleni widac na niektorych gdy drukarka wypluje mi wydruk - tylko skad ona sie tam wziela?
    Może jest to kwestia ustawień monitora - pisze z notebooka (i to z bardzo przeciętnym ekranem ) - ale na częsci zdjęć Pani EWA ma bardzo ładny odcień skóry a na dwóch czy trzech - bladoniebieskawy - tak jakby balans bieli troche oszukał (np. zdjęcie dolny lewy róg - Pani Ewa patrzy delikatnie przez lewe ramie ). To drobiazg i czepianie sie - bo fotki sa fajne

Bywalec Awatar dzi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez froolk
    To drobiazg i czepianie sie ...
    ja tam jestem czysta amatorszczyzna, wiec moge takich szczegółów nie dostrzegac

Uprawnienia umieszczania postów