Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 72

Wątek: Tamron 28-75 samples ...hmmmmmm

Bywalec Awatar toni
    Miasto
    Warszawa/Rozlare

Domyślnie

kupiłem EF24-70 F2,8L USM jakoś tak wyszło ze leżał prawie miesiąc ....byłem za granicą itd ale to nieważne , pożyczyłem go B.Kozielskiemu z PAP , tamten , że dałem mu jakiś tragiczny obiektyw , odebrałem i sprawdzam nie jest OK , zareklamowałem w EC , wybrałem jeden z 3 sztuk jest OK ,,,ale uwaga z tych 3 co przyszły jedno też było do "****" .....
    coś tam słyszałem ze była wadliwa seria ????
    To szkło które mam polecam , może światło nieco na wyrost ale pozatym b.OK
    pozdrawiam
    loox@op.pl
    gg 1508208
    Toni Maola
    :wink:

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leprekan
    Nie ma to jak pocieszać się Tamronem jak kogoś nie stać na Canona EF24-70. Żenada.
    Ja z premedytacja zrezygnowalem z Lki bo nie bardzo do dSLR pasuje i juz nie smiem bardziej swojego farta do body/szkiel nadwyrezac .Też żenada?
    A jak dam ci ostrzezenie za tego typu chamskie porownanie nie poparte niczym poza jakimis kompleksami - to tez bedzie żenada?

Domyślnie

Możesz dać, to i tak nie zmieni mojego zdania.
    Pozdrawiam.

1. Vitez, a co do kompleksów to ku twojemu zmartwieniu ich nie mam. Jest może żal że nie każdy obiektyw który bym chciał mogę kupić już dzisiaj.

2. Canon EF24-70 2,8 USM (właściwie wyprodukowany) będzie zawsze i pod każdym względem lepszy od Tamrona 28-75 2,8 i nie muszę posiadać ani jednego ani drugiego żeby to wiedzieć.

3. A poza tym nie chce mi się już o tym gadać.

Pa, pa
    Ostatnio edytowane przez Leprekan ; 25-04-2005 o 12:58
    Cosik czarnego + [EF20 f/2,8] + EF28 f/2,8+ EF50 f/1,8+ EF100 f2,0

Dopiero zaczyna

Domyślnie

dzi:Gratuluje świetnej strony z galerią .Które z tych zdjęć było zrobione Tamronem ?

Początki nałogu Awatar froolk
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yarqman
    dzi:Gratuluje świetnej strony z galerią .Które z tych zdjęć było zrobione Tamronem ?
    Najbardziej mi się podoba Pani EWA Ładna Pani i sympatyczne zdjęcia tylko na kilku poprawił bym kolory bo Pani EWA ma niebieskawą twarz. Ale zdjęcia FAJNE

Bywalec Awatar dzi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez froolk
    Najbardziej mi się podoba Pani EWA Ładna Pani i sympatyczne zdjęcia tylko na kilku poprawił bym kolory bo Pani EWA ma niebieskawą twarz. Ale zdjęcia FAJNE
    o rany na ktorym? ale wiesz wydaje mi sie ze, to kwestia monitora, bo ja nie zauwazylem, no ale przyjrze sie jeszcze raz - tylko zebym wiedzial ktore to foto ale przyjze sie jeszcze raz, bo za duzo zieleni widac na niektorych gdy drukarka wypluje mi wydruk - tylko skad ona sie tam wziela?

Yarqman - nie pamietam, tam jest zlepek wszystkiego co mialem, sa zdjecia 300D robione oraz 20D, ale Ewa byla robiona pol na pol tamronem oraz 70-200 f4, szklo jest ok - tamron troche za mocno rysuje w portretach- ale wole robic mydlo w PS, niz na odwrot.

Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzi
    o rany na ktorym? ale wiesz wydaje mi sie ze, to kwestia monitora, bo ja nie zauwazylem, no ale przyjrze sie jeszcze raz - tylko zebym wiedzial ktore to foto ale przyjze sie jeszcze raz, bo za duzo zieleni widac na niektorych gdy drukarka wypluje mi wydruk - tylko skad ona sie tam wziela?
    Może jest to kwestia ustawień monitora - pisze z notebooka (i to z bardzo przeciętnym ekranem ) - ale na częsci zdjęć Pani EWA ma bardzo ładny odcień skóry a na dwóch czy trzech - bladoniebieskawy - tak jakby balans bieli troche oszukał (np. zdjęcie dolny lewy róg - Pani Ewa patrzy delikatnie przez lewe ramie ). To drobiazg i czepianie sie - bo fotki sa fajne

Bywalec Awatar dzi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez froolk
    To drobiazg i czepianie sie ...
    ja tam jestem czysta amatorszczyzna, wiec moge takich szczegółów nie dostrzegac

Miasto
    Polska

Domyślnie

Fajnie, że jeteś skromny ale te fotki to trochę więcej niż czysta amatorszczyzna...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

dzi: może minimalnie niebieskawo jest przy Ewie nr 7 i 9 ale portrety bardzo udane ...jak dla mnie.

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów