Witam serdecznie. Mam wielki problem z moim canonem 350d. Otóż podłączyłem dzisiaj wężyk spustowy, niestety wężyk nie był oryginalny i stał się wielki problem. Obawiam się że to coś poważnegoMoże opiszę co się dzieje. Kiedy po odłączeniu tego nieszczęsnego wężyka próbuję zrobić zdjęcie nie da się... kiedy wyłączam i włączam aparat autofocus ustawa się sam po czym kiedy złapie ostrość i potwierdzi "piknięciem" da się zrobić TYLKO JEDNO zdjęcie i później znowu trzeba wyłączyć i włączyć aparat. Niestety nie da się wejść w menu ani zmieniać WB, ISO itp. Jedyne co można zrobić to przełączać tryby zdjęć (przy każdym przełączeniu trybu autofocus ustawia się bez dotknięcia spustu migawki.) oraz zmieniać czas i przesłonę. Próbowałem wyciągać akumulator oraz baterię podtrzymującą i nic to nie dało. Myślałem, że wyświetlacz nie działa, ale po zrobieniu tego jednego zdjęcia od razu pokazuje się na wyświetlaczu (czyli działa) i można je nawet skasować, ale w przeglądanie zdjęć już się nie da wejść. Przepraszam za zbytnie rozpisanie się, ale naprawdę jest to dla mnie wielki problem. Liczę na pomoc bardziej doświadczonych użytkowników tego sprzętu. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odpowiedzi.