Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Capture One Pro

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    to tutuł chyba powinien brzmieć - nie umiem się tym posługiwać ..
    brawo.. dziękuję Ci za pomoc. Widzę, żę nie ma tutaj dla mnie mniejca..

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PhotoDancer Zobacz posta
    Jak to dziadostwo ustawić, żeby wychodziły dobre zdjęcia.. Nie tylko że nie wyostrza na wyjściu.. ale jeszcze zdjęcie jest gorsze niż pokazywał w preview..

Cytat Zamieszczone przez PhotoDancer Zobacz posta
    brawo.. dziękuję Ci za pomoc. Widzę, żę nie ma tutaj dla mnie mniejca..
    Nie unoś się tak.. podałeś mało szczegółów.. nie załączyłeś przykładu i chcesz żeby się wszyscy domyślali o co chodzi, zwłaszcza że nawet na domyślnych ustawieniach wychodzi całkiem przyzwoicie a Ty piszesz o dziadostwie odnośnie jednego z najlepszych programów do konwersji.. nie piszesz czy chodzi o szum, jakie parametry.. jakiś przykład.. więc odpowiedź adekwatna do sposobu postawienia na forum problemu..
    Mnie na przykład wychodzą całkiem przyzwoite, najlepiej popatz co masz na wyjściu.. może typ pliku coś nie tak, może rozdzielczość i masa innych rzeczy..

Pozdrawiam
    Artur
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 26-12-2007 o 20:56
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Cool

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Nie unoś się tak.. podałeś mało szczegółów.. nie załączyłeś przykładu i chcesz żeby się wszyscy domyślali o co chodzi, zwłaszcza że nawet na domyślnych ustawieniach wychodzi całkiem przyzwoicie a Ty piszesz o dziadostwie odnośnie jednego z najlepszych programów do konwersji.. nie piszesz czy chodzi o szum, jakie parametry.. jakiś przykład.. więc odpowiedź adekwatna do sposobu postawienia na forum problemu..
    Mnie na przykład wychodzą całkiem przyzwoite, najlepiej popatz co masz na wyjściu.. może typ pliku coś nie tak, może rozdzielczość i masa innych rzeczy..
    Pozdrawiam
    Artur
    Spoko.. trochę byłem wkurzony stąd to uniesienie.. tak naprawdę każdy może pisać to na co ma ochotę.. normalnie by mnie to nie ruszyło.. ale kiepski dzionek miałem..

Dzięki za uwagi. Muszę trochę pogrzebać. Używałem wcześniej tego programu.. i zdjęcia były super.. teraz nie wiem dlaczego ale program jakby "nie słuchał" ustawień. Nie tylko chodzi tutaj o wystrzenie (ani przy 1%, ani przy 50% skali), ale również o kontrast, czy kolor.. to co widzę na preview nie pokrywa sie z tym co otrzymuję na wyjściu.. no nic.. pogrzebię jeszcze..

a odnośnie mojego uniesienia.. to nie rozumiem w jakim celu niektórzy rzucają takie komentarze.. przecież każdy kto się o coś pyta na forum to znaczy, że tego nie wie.. co nie.. więc słusznie.. nie znam się na tym i na wielu innych rzeczach też..

czasami nam się coś wydaje zabawnym.. a nie zawsze takie jest..

Pozdrowienia dla wszystich
    I szczęśliwego Nowego Roku..

Uprawnienia umieszczania postów