Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Capture One Pro

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

Czy jest możliwość wyłączenia w wersji 4.5 odszumiania ?. Często przy "auto" i wysokich czułościach bardzo rozmywa kolor czerwony na styku z innymi.
    Oczywiście można to robić za każdym razem suwakami, ale dobrze by było zrobić to na stałe.

Początki nałogu Awatar quail
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2marekm Zobacz posta
    Czy jest możliwość wyłączenia w wersji 4.5 odszumiania?. Często przy "auto" i wysokich czułościach bardzo rozmywa kolor czerwony na styku z innymi.
    Oczywiście można to robić za każdym razem suwakami, ale dobrze by było zrobić to na stałe.
    Ustaw oba suwaki na 0, później kliknij w rozwijane menu nad nimi (trójkącik w górnym prawym rogu) i wybierz "Save as Defaults".
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Acha, dzisiaj wyszła sersja 4.6. Ktoś już testował? Ja chwilowo zrobiłem downgrade do 4.0.1 z powodów wydajności nowszych wersji C1...
    Ostatnio edytowane przez quail ; 05-01-2009 o 20:21 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez quail Zobacz posta
    Ustaw oba suwaki na 0, później kliknij w rozwijane menu nad nimi (trójkącik w górnym prawym rogu) i wybierz "Save as Defaults".
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Acha, dzisiaj wyszła sersja 4.6. Ktoś już testował? Ja chwilowo zrobiłem downgrade do 4.0.1 z powodów wydajności nowszych wersji C1...
    Ależ oczywiście, że też na to nie wpadłem.
    Dziękuję.

Awatar oyster
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Czesc wszystkim. Mam dwa pytania.
    1. Ile ustawic wyostrzanie zeby nie przesadzic(amount, threshold)- zrobilbym to metoda prob i bledow ale mam dosc stary komputer i konwertowanie jednego zdjecia zajmuje kilka minut.
    2. Jezeli w exposure wykres jest plaski od 189-255 to czy powinienem przesunac prawy suwak do 189?

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez quail Zobacz posta
    Dalej słabo z wydajnością....znowu wróciłem do 4.0.1
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów